Comunicate de Afaceri

Principiul DNSH- Al doilea obiectiv de mediu, ADAPTAREA LA SCHIMBARILE CLIMATICE

 Se considera ca o activitate prejudiciaza in mod semnificativ adaptarea la schimbarile climatice in situatia in care respectiva activitate conduce catre cresterea efectului negativ al climatului actual si al climatului preconizat in viitor asupra persoanelor sau a activitatii in sine, asupra activelor sau asupra naturii.

Pentru a respecta acest obiectiv de mediu trebuie sa ne raportam la masurile privind eficienta energetica, fie prin inlocuirea echipamentelor existente cu altele care au un consum de energie redus, fie prin retehnologizarea si modernizarea sistemelor de productie, a sistemelor de contorizare sau modernizarea si optimizarea consumului de energie al operatorilor economici. Cum se poate atinge acest obiectiv de mediu in HORECA?

Achizitionand echipamente profesionale care au o eficienta energetica sporita contribuiti la reducerea costurilor, la eliminarea risipei de energie din activitatea economica desfasurata si la respectarea obiectivelor de mediu ale DNSH- ului.

Descoperiti solutiile propuse de noi pentru domeniul HORECA accesand urmatorul link: https://www.echipamentediscount.ro/refrigerare-true.html. Dar despre ce inseamna True vom detalia in alt capitol. NU UITATI!

Accesand www.echipamentediscount.ro veti gasi echipamente profesionale, care pot ajuta ca activitatea economica sa respecte principiul DNSH si sa sustina demersul dumneavoastra in atragerea de fonduri europene.

Download fisiere
Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC LOGIC CONSULT SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare