Comunicate de Afaceri

Principiul DNSH- Al treilea obiectiv de mediu, UTILIZAREA SUSTENABILA SI PROTECTIA RESURSELOR DE APA SI A CELOR MARINE

Se considera ca o activitate prejudiciaza in mod semnificativ utilizarea durabila si protejarea resurselor de apa si a celor marine in cazul in care activitatea respectiva este nociva pentru starea buna sau pentru potentialul ecologic bun al corpurilor de apa, inclusiv al apelor de suprafata si subterane, sau starea ecologica buna a apelor marine.

Astfel, in etapa de executie a activitatii se vor stabili si respecta conditii care vor exclude posibilitatea de aparitie a efectelor negative asupra factorilor de mediu, in special asupra apei, solului si subsolului, aerului.

Implementarea activitatilor prezentei masuri se refera si la achizitionarea de echipamente cu consum de apa redus sau recircularea apei in cadrul unui ciclu de spalare (exemplu: in cazul masinilor profesionale de spalat rufe si masinilor de spalat vase). Pentru a descoperi solutiile propuse de noi, accesand https://www.echipamentediscount.ro/i-echipamente-dnsh/c14, puteti achizitiona echipamente profesionale HORECA, care vor face ca activitatea economica sa respecte principiul DNSH si sa sustina demersul dumneavoastra in atragerea de fonduri europene.

Click pe www.echipamentediscount.ro pentru a comanda echipamente horeca premium la preturi accesibile.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC LOGIC CONSULT SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare