Comunicate de Afaceri

Principiul DNSH - Primul obiectiv de mediu, ATENUAREA SCHIMBARILOR CLIMATICE

Se considera ca o activitate prejudiciaza in mod semnificativ atenuarea schimbarilor climatice in situatia in care, respectiva activitate produce emisii semnificative de gaze cu efect de sera (GES). Pentru a respecta bazele acestui principiu trebuie sa avem in vedere existenta unui transport curat (electric, hybrid, public, feroviar), monitorizarea infrastructurii pentru vehiculele cu energie curata si reducerea emisiilor nocive.

Cum putem atinge acest obiectiv de mediu in HORECA? Achizitionand echipamente de refrigerare profesionale, care folosesc agentul frigorific R290, propan, un agent frigorific natural obtinut direct din gazele lichefiate si care nu contine atomi de clor in molecula, neavand un efect distructiv asupra startului de ozon si implicit nici un efect asupra gazului de sera. Pentru a descoperi solutiile propuse de noi, accesati https://www.echipamentediscount.ro/i-echipamente-dnsh/c14, de unde puteti achizitiona echipamente profesionale HORECA, cu performante de mediu mult deasupra mediei sectorului activitatii dumneavoastra.

NU UITATI! Accesand www.echipamentediscount.ro veti gasi echipamente profesionale, care pot ajuta ca activitatea economica sa respecte principiul DNSH si sa sustina demersul dumneavoastra in atragerea de fonduri europene.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC LOGIC CONSULT SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare