Comunicate de Afaceri

Promoveaza-ti inteligent produsele si serviciile cu terminale de plata pentru showroom

In acest mod, nu doar ca le veti oferi o experienta interactiva, ci veti avea nevoie si de mai putin personal prezent la fata locului care sa aiba aceasta responsabilitate.

EasyPay System va ofera solutii inedite asa ca va invitam sa intrati cat mai curand in legatura cu specialistii companiei.

Terminale Info Chiosc pentru showroom! Solutia perfecta pentru prezentarea produselor si serviciilor tale

Din oferta EasyPay System puteti alege si terminale Info Chiosc pentru showroom pentru a le utiliza atat in spatiile amenajate temporar, cat si in spatiile cu caracter permanent.

Prin intermediul acestor terminale, clientii vor avea acces mai rapid la informatii, avand posibilitatea de a selecta ceea ce ii intereseaza.

Terminalele furnizate au un design compact si robust, sunt usor de utilizat, au o durata indelungata de viata si aduc un plus de imagine oricarei companii.

Daca sunteti in cautarea unei modalitati eficiente de a va prezenta produsele in fata clientilor, reprezentand progresul prin tehnologie, atunci aceste terminale Info Chiosc pentru showroom, reprezinta solutia ideala.

Avantaje terminale Info Chiosc pentru showroom

Terminalele, fie ele destinate showroom-urilor, fie altor tipuri de spatii, prezinta numeroase avantaje, iar unele dintre ele, le-ati descoperit deja parcurgand randurile anterioare.

Optiunile de prezentare a informatiilor sunt multiple astfel ca veti putea face configurarea dorita pentru a avea satisfactie maxima.

Alte beneficii pe care aceste terminale Info Chiosc, le detin, sunt: se bucura de o configuratie ergonomica ce garanteaza o utilizare facila, toate componentele sale sunt de calitate superioara, se pot implementa foarte usor, ofera clientilor toate informatiile necesare structurate conform preferintelor voastre astfel incat acestia sa poata afla ce ii intereseaza etc.

Avantajele sunt si de o parte si de alta - clienti si intreprinzatori fericiti.

Alege EasyPay System pentru terminale Info Chiosc pentru showroom!

Aceste terminale Info Chiosc pentru showroom pot fi configurate dupa bunul plac, iar specialistii companiei va stau cu placere la dispozitie pentru a va acorda consultanta gratuita si transparenta.

Terminalele noastre va asigura conditiile propice pentru dezvoltarea afacerii asa ca tot ce va ramane de facut, este sa va convingeti de beneficiile multiple pe care acestea vi le ofera.

Ne puteti alege ca partener si pentru:

 1. Terminal de plata – pentru efectuarea de plati catre lista de furnizori de servicii atasata.
 2. Info Chiosc - terminal care ofera informatii clientilor si poate fi amplasat: pe strada, in institutii publice si private, banci, unversitati, spitale, primarii, locatii in care se organizeaza orice tip de eveniment.
 3.  Info Point - ofera informatii despre utilizator si despre compania la care acesta joaca, printr-un card personalizat.
 4. Gama de terminale de pariuri sportive, unde avem 6 produse denumite EasyBet 1, 2, 3, 4, 5, 6 - destinat agentiilor sportive, barurilor si a casino-urilor, iar jucatorii pot efectua bilete de pariuri folosind exclusive terminalul.
 5. Easy Cash-Out - destinat tot categoriei de betting, terminal care ofera castigurile jucatorilor.
 6. Monekt - terminalul care primeste monede bulk si in schimbul acestora ofera un card de fidelitate care poate fi utilizat si cheltuit exclusiv in incinta magazinului unde acesta este amplasat.
 7. Terminal pentru depunere si transfer de bani
 8. Terminal pentru schimb valutar
 9. Terminal pentru efectuarea tranzactiilor cu crypto valuta
 10. Terminal pentru achizitie tichete transport public
 11. Terminal destinat domeniului Horeca – ofera posibilitatea de a efectua comenzi si plati rapid, prin intermediul info chiosc-ului special gandit pentru domeniul Horeca. Meniul restaurantului, plata comenzii, informatii despre calitatea produselor, numarul de locuri disponibile, dar si feedback-ul primit la parasirea locatiei, constituie un avantaj major pentru locatia voastra.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati cat mai curand. Vom fi bucurosi sa va oferim toate informatiile care va intereseaza, intr-un mod transparent si accesibil.

DATE DE CONTACT

WEBSITE:  https://www.easypaysystem.ro/ 

TELEFON: 0753-999-918

EMAIL:   florentina.ispas@easypaysystem.ro 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC CREATIVE WEB SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare