Comunicate de Afaceri

Sfaturi pentru igiena narghilelei - in timpul unui focar de virus

Severitatea acestui virus a crescut atat de mult incat multi dintre noi suntem auto-izolati voluntar / involuntar, plus ca mai multe companii inca sunt inchise sau permit personalului sa lucreze din propriile case.

Informatiile care se invart in jurul valorii de ceea ce ar trebui si ce nu ar trebui sa facem pentru a nu ne imbolnavi de obicei nu mentioneaza nimic despre narghilea, si este o reala problema, in special pentru faptul ca localurile cu narghilea sunt deschise.

Pentru a cunoaste cu exactitate ce masuri se aplica in aceasta perioada atunci cand vine vorba de shisha, am luat contact cu cel mai bun shisha lounge cafe din Bucuresti care sa ne expuna masurile de siguranta la care trebuie sa fie atenti atat clientii cat si localurile cu narghilea.

1. Incercati sa nu impartiti shisha

Shisha lounge cafe din Bucuresti sfatuieste clientii sa nu isi asume niciun risc atunci cand vine vorba de sanatatea lor si sa foloseasca fiecare narghileaua proprie deoarece exista posibilitatea ca o persoana sa impinga virusului pe furtun si apoi sa fie inhalat de urmatoarea persoana.

„Ii sfatuim pe cei care nu formeaza un cuplu sa ia fiecare narghileaua lui pentru a se mentine cat se poate de mult in siguranta. Stim, de asemenea, ca sunt foarte multe persoane care au propria narghilea pe care o folosesc in propria locuinta unde isi invita grupul de prieteni la o narghilea. Nu este un lucru recomandat in aceasta perioada, dar daca se intampla, asigurati-va ca aveti macar narghilea cu acelasi numar de capete de furtun ca si invitatii. Astfel, fiecare invitat ca avea propriul furtun.” – declara un specialist de la Ganesha Primaverii

2. Folositi doar echipamente curate

Pastrati propriul echipament cat mai curat posibil, in fiecare zi si nu doar in timpul unei pandemii. In acest sens, unul dintre cei mai buni dezinfectanti este Peroxidul de hidrogen, deoarece nu va deteriora finisajul pieselor de metal sau silicon, cu toate acestea puteti utiliza si o solutie de 4 lingurite de inalbitor la 1 litru de apa sau solutii de alcool izopropilic cu cel putin 70% alcool. (Va rugam sa retineti ca atat inalbitorul, cat si alcoolul izopropilic pot decolora sau deteriora echipamentul cu utilizarea in timp).

3. Asigurati-va ca celelalte persoane sau localuri pe care le frecventati

pentru a fuma shisha folosesc echipamente curate
In acelasi mod ca si numarul 2, va rugam sa va asigurati ca utilizati numai echipamente dintr-o sursa de incredere de la care stiti ca ia toate masurile de precautie pentru a va asigura ca echipamentul este cat mai curat posibil.

Acesta este momentul perfect pentru a folosi un furtun de narghilea de unica folosinta sau pentru a folosi mustiucuri separat de celelalte persoane.

Cel mai bun shisha lounge cafe din Primaverii, Ganesha Caffe, va recomanda sa frecventati mereu localuri igienizate care se preocupa de clienti si de sanatatea acestora pentru ca doar asa veti putea sa va simtiti in siguranta.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare