Comunicate de Afaceri

Sortimente captivante de cafea servite in inima Bucurestiului

 

Nu este nimic neobisnuit daca vederea unei denumiri mai complexe decat "espresso" va produce un sentiment de uimire, insa si de rusine fata de barista pentru ca nu stiti ce inseamna. 

Pentru a va indeparta de acest comportament, cel mai bine ar fi sa invatati cateva sortimente inovative de cafea. 

Chocolate Fudge Pudding Cake 

Asa cum aminteste si numele sau, acest tip de preparat poate fi incercat intr-o cafenea din Bucuresti unde sunt omniprezente sortimentele atipice, reteta fiind un fel de tort de budinca din ciocolata, care cuprinde pulbere de cacao si chipsuri de ciocolata.

Adaugarea cafelei sporeste gustul de ciocolata, iar daca preferati, reteta poate fi facuta si cu un inlocuitor pentru zahar. 

Chocolate Bread Parfaits

Aceasta reteta este ideala pentru folosirea painii ramase ca surplus, insa este si o scuza perfecta pentru savurarea unui desert de ciocolata usor si inovativ. Il puteti degusta intr-o cafenea bucuresteana unde pretentiile clientilor depasesc clasicul meniu compus din espresso lung, scurt, cafea cu lapte si cappucino.

Cubuletele de paine sunt inmuiate intr-un amestec topit de ciocolata, care include espresso si rom. Se pun cubuletele de paine printre linguritele de frisa spumoasa si fulgii de migdale prajite. Pentru un gust desavarsit, folositi espresso sau cafea intensa. 

Falls Mocha Souffle 

Din doar cinci ingrediente se face acest preparat, deosebit de popular printre cafenelele bucurestene. Albusurile de ou sunt batute si ajuta souffle-ul sa se inalte fara a folosi alte trucuri gastronomice mai putin naturale. Pulberea de espresso imprumuta aroma de ciocolata, iar reteta se completeaza cu apa pentru a capata o textura bogata. 

Coffee Creme Caramel 

Acest desert clasic cu origini frantuzesti este un upgrade memorabil al tuturor iubitorilor de cafea. Pentru un surplus de intensitate, puteti folosi cafea proaspat macinata. 

Nu stiti unde puteti servi astfel de preparate energizante? Sugestia zilei este cafeneaua Ganesha din Bucuresti, aflata la doi pasi pe Bulevardul Barbu Vacarescu Nr 71, Sector 2, Bucuresti. 

Meniu disponibil aici: www.ganeshacaffe.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Cauta

Categorii populare