Comunicate de Afaceri

Stoc nou de papuci hotelieri pe HDPClean.ro. Prețuri de la 1,5 RON / pereche

Magazinul online HDPClean anunță refacerea stocului de papuci hotelieri cu noi sortimente de produse, listate la un preț atractiv. Astfel, HDPClean se pregătește să fie și în sezonul de vacanță 2023 unul dintre principalii furnizori online de accesorii și consumabile hoteliere.

Pentru orice hotel care se respectă punerea la dispoziția clienților a unor perechi de papuci hotelieri poate fi un avantaj competitiv important, deoarece oferă oaspeților o experiență confortabilă și igienică în camera lor. Acest lucru poate contribui la creșterea satisfacției clienților și, în final, la creșterea gradului de retenție și a recomandărilor. De asemenea, oferirea de papuci hotelieri poate fi văzută ca un plus de servicii, care poate diferenția hotelul de alte locații de cazare din aceeași categorie de preț.

Papucii hotelieri sunt, de asemenea, un aspect important al igienei, în special în această perioadă în care atât industria horeca dar și clienții au conștientizat toate învățăturile din timpul pandemiei de COVID-19. Folosind o pereche de papuci hotelieri consumabili se previne răspândirea germenilor și a virusurilor prin evitarea contactului direct cu pardoseala, care poate fi contaminată.

Includerea papucilor hotelieri în costul cazării poate fi văzută ca o investiție în confortul și siguranța oaspeților, care poate fi apreciată de aceștia și care poate contribui la creșterea gradului de retenție. 

În 2022 HDPClean a vândut peste 50.000 de perechi de papuci hotelieri, produsul bucurându-se de un real succes în rândul clienților. Principalii cumpărători au fost companii din domeniul ospitalității, adică hoteluri și pensiuni. În oferta HDP se găsesc atât perechi ieftine de 1,5 RON cât și perechi de lux care cost 7,6 RON. Pe lângă papuci magazinul mai comercializează și cosmetice hoteliere și multe alte produse și accesorii pentru domeniul horeca. 

Pentru comenzi vizitați www.hdpclean.ro sau sunați la tel. 0723 376 699 (luni-vineri între 9-18).

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Andamira Prestcom

Comentarii

Cauta

Categorii populare