Comunicate de Afaceri

Travel Tech 2012: Primul app Iphone pentru agentiile de turism

Merlin.X va prezenta in premiera europeana aceasta aplicatie interactiva tuturor specialistilor din domeniu cu prilejul conferintei Travel Tech Conf & Expo, care va avea loc in Cluj-Napoca, in data de 10 octombrie, la Grand Hotel Italia.

MxMob este cea mai noua aplicatie marca Merlin.X si reprezinta o adevarata inovatie in domeniul turismului, fiind o solutie ce vine in intampinarea nevoilor agentilor de travel de a fi in pas cu dezvoltarea accentuata a tehnologiei. “Aceasta aplicatie necesara agentiilor in procesul de vanzare, poate fi utilizata atat pentru pachetele turistice cu transport inclus, cat si pentru pachetele cu transport individual. Aplicatia creata de Merlin.X poate fi personalizata de fiecare agentie de turism in parte, in conformitate cu propria ei identitate vizuala si aduce pe telefonul clientilor ofertele a peste 25 de mari turoperatori romani si straini. Ulterior, incarcata fiind in App Store, ea ajunge la indemana tuturor clientilor agentiei, care o pot descarca pe Iphone-ul personal, avand in acest fel acces rapid la ofertele turistice de interes. Apoi, in urma solicitarilor efectuate direct de pe smart-phone, de catre clienti, agentia va rezerva serviciile comandate de acestia” declara Dan Vladea, Manager Merlin.X Romania.

Aplicatia are rolul de a facilita comunicarea agentiilor cu clientii lor, acestia beneficiind de sute de milioane de oferte cu pachete turistice direct pe Iphone-ul personal. “MxMob va avea acum componenta pentru Iphone, iar pana la sfarsitul anului va fi lansata si aplicatia pentru Android, urmand ca in primul semestru al anului viitor sa fie disponibila si cea pentru Blackberry. Modalitatea de utilizare a aplicatiei de catre potentialii turisti este foarte simpla si reprezinta un ajutor necesar agentiilor pentru a-si actualiza si vinde serviciile in concordanta cu tehnologiile moderne” adauga Dan Vladea, Manager Merlin.X Romania.

Participantii la Travel Tech 2012 Conf & Expo vor avea posibilitatea sa ia contact direct cu reprezentantii Merlin.X, dar si sa experimenteze aceasta noua aplicatie. “In premiera la Travel Tech, Merlin.X propune o oferta speciala profesionistilor din turism ce se reunesc la conferinta. Acestia vor putea utiliza gratuit, timp de 3 luni noua aplicatie pentru pachete turistice. Reprezentantii Merlin.X prezenti la eveniment vor oferi consultanta tuturor celor interesati si vor pune la dispozitia agentiilor aplicatia pentru a putea fi testata”, a concluzionat directorul Manager Merlin.X Romania.

Merlin.X Sistem este filiala romaneasca ce promoveaza si sustine sistemul european de rezervari online Merlin/Merlin.X. Acest sistem ofera posibilitatea de interconectare intre toti turoperatorii si agentiile de turism active pe o anumita piata printr-o interfata comuna, creata special pentru o utilizare facila. Produsele turistice a peste 210 turoperatori si furnizorii de servicii sunt distribuite catre mii de agentii de turism prin intermediul acestui sistem de rezervari. Merlin.X este o solutie online de ultima generatie si orientata spre reducerea costurilor pentru industria turistica, bazandu-se pe proceduri standardizate. Portofoliul companiei este consolidat de noi proiecte domestice, precum si de proiecte la nivel european, pentru a putea face fata schimbarilor constante ale pietelor.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare