Comunicate de Afaceri

Un nou concept in Bucuresti oferit de Rocazare.ro ne ofera garsoniere in regim hotelier

Aceasta noua aparitie se datoreaza faptului ca cele mai multe hoteluri au preturi exagerate pentru o singura noapte. Rocazare.ro va ofera o garsoniera in regim hotelier, in acelasi Bucuresti, la un pret mult mai accesibil fata de cel care in mod normal il au hotelurile din capitala.

Garsonierele aflate in regim hotelier sunt create pentru nevoile dumneavoastra

Aceste garsoniere in regim hotelier din Bucuresti puse la dispozitia dumneavoastra de catre Rocazare.ro imbina confortul cu eleganta, creand astfel o atmosfera intima, exact ca cea pe care o ofera in general hotelurile. Garsonierele pe care vi le pune la dispozitie Rocazare.ro accesand acest link , https://www.rocazare.ro/garsoniere-regim-hotelier/ detin conditii speciale, ca cele oferite de catre orice alt hotel. Si pentru ca una dintre nevoile cele mai mari pe care oricine le are atunci cand vine intr-un oras nou este acela al deplasarii cat mai usoare, Rocazare.ro a pozitionat aceste garsoniere chiar in inima capitalei, de unde se poate ajunge cu usurinta in orice capat al Bucurestiului. Unele dintre zonele centrale in care se afla aceste garsoniere in regim hotelier sunt:

· Piata Unirii, unde se afla si frumosul centru istoric cu ale sale faimoase cafenele si pub-uri

· Piata Muncii, de unde puteti lua cel mai avantajos mijloc de transport atunci cand vreti sa circulati in aglomeratul Bucuresti si anume: metroul

· Bulevardul Decebal unde, de asemenea, gasim foarte multe restaurante, cafenele, magazine si pub-uri renumite in Bucuresti

Complet utilate aceste garsonierele in regim hotelier din Bucuresti inlocuiesc cuvantul acasa

Exact ca un hotel, aceste garsoniere sunt cochete si sunt complet uitilate cu aer conditionat, frigider, masina de spalat, filtru de cafea, plita electrica, fier de calcat, cuptor cu microunde. De asemenea, garsonierele in regim hotelier oferite de Rocazare.ro dispun de internet wireless si televizor LCD.

La dispozitia oaspetilor sunt puse si vesele, tacamuri si vase de gatit, iar la baie veti gasi prosoape, lenjerie, papuci si articole de toaleta. Cei de la Rocazare.ro s-au gandit la absolut toate nevoile dumneavoastra, astfel acest spatiu devine pret de cateva nopti casa in care sa nu va lipseasca nimic.

Indiferent de cate zile doriti sa stati in Bucuresti, garsonierele in regim hotelier va sunt puse la dispozitie de catre Rocazare.ro, oferindu-va toate avantajele, si poate chiar mai mult, pe care un alt hotel le are la preturi mult mai mari.

Programul in care puteti rezerva o garsoniera in regim hotelier este intre orele 9 si 19 de Luni pana Vineri, si Sambata intre orele 10 si 14, pe site-ul oficial www.rocazare.ro sau pe office@rocazare.ro, iar pentru orice informatie numarele de telefon 0768 001 001 si 0721 430 000 va stau la dispozitie.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulian

Comentarii

Cauta

Categorii populare