Comunicate de Afaceri

Vitrina fast food – un echipament esential pentru a pastra preparatele in conditii optime

Preparatele fast food sunt salvarea noastra intr-o zi aglomerata, cu timp redus pentru a gati alimentele acasa, iar lanturile de restaurante de acest tip si-au diversificat gama de produse pentru a raspunde cerintelor tuturor categoriilor de clienti: mancare vegetariana, supe, salate. O vitrina fast food moderna, care sa poata asigura conditiile impuse pentru mentinerea temperaturii in zona de prezentare-vanzare a produselor, este varianta ideala pentru  atragerea clientilor si obisnuirea lor cu diversitatea oferita.

Ce tip de vitrina fast food are nevoie restaurantului pe care il administrati?

In functie de alimentele si bauturile pe care le oferiti zilnic clientilor dumneavoastra, va trebui sa alegeti categoria potrivita de vitrine fast food.

-     Vitrina fast food calda

Aceste vitrine sunt destinate utilizarii in toate restaurantele si unitatile de alimentatie publica de tip pizzerie sau fast food. In functie de spatiul de amplasare, compania Luxor asigura 3 variante de dimensiuni pentru  vitrinele calde.

Din punct de vedere tehnic, toate vitrinele calde sunt realizate din inox atat la interior, cat si la exterior sunt prevazute cu afisaj electronic al temperaturii si lumina interioara.

Alte dotari importante de care trebuie sa stiti sunt: sertar cu rezistenta pentru umidificarea interna, cuve tip GN, gratar si instructiunile de utilizare/service.

-     Vitrina fast food frigorifica

Vitrinele frigorifice sunt realizate din inox la interior si exterior si sunt potrivite pentru prezentarea bauturilor si preparatelor de tip sandvis in unitatile de alimentatie publica precum pizzerii, locatii tip fast-food.

Tehnic vorbind, vitrinele frigorifice pentru fast food racesc prin ventilatie, mentinand o temperatura de lucru cuprinsa intre 2 - 6 °C. Unele modele sunt prevazute cu unitate pentru autoservire, facilitand procesul de cumparare-achitare a produselor selectate. Spatiul de amplasare si destinatia utilizarii determina lungimea de vitrina fast-food frigorifica pe care o veti comanda: modelul KYC-GN este disponibil in 3 variante de lungime, in timp ce pentru modelul WO 120 Inox exista o singura versiune.

Alte dotari importante ar fi: functia de decongelare automata, rafturi, gratar, lumina interioara, controler electronic cu  afisarea temperaturii.

O vitrina fast food garanteaza cresterea vanzarilor prin reducerea timpului de decizie al clientilor

Dotarea cu vitrine de prezentare a unitatilor de alimentatie de tipul pizzeriilor, a unitatilor de fast food, a cofetariilor si a restaurantelor cu autoservire contribuie la asigurarea unui flux continuu si onorarea tuturor comenzilor, specifice orelor de varf in care aceste locatii se aglomereaza.

Mobila si aparatura specifica este indispensabila unei locatii tip fast food, iar investitiile in dotarea adecvata activitatii reprezinta punctul de plecare pentru orice intreprinzator care administreaza o astfel de afacere. Totodata, in unitatile care deja functioneaza, pe langa deteriorarea sau defectarea echipamentelor utilizate, afacerea are nevoie periodic de o improspatare si imbunatatire a calitatii serviciilor si produselor oferite clientilor. Prin urmare, optati pentru o vitrina frigorifica pentru a mentine temperatura optima a bauturilor proaspete de tip fresh sau smoothie sau pentru prezentarea sandvisurilor delicioase. Aceste vitrine permit accesul facil, clientii putandu-si alege varianta preferata.

Criteriile de selectie pentru vitrina fast food:

-     Dimensiunile necesare

Inainte de plasarea comenzii, verificati intotdeauna dimensiunile spatiului de care dispuneti, pentru a evita aglomerarea inutila intr-un spatiu limitat. De asemenea, in cazul in care spatiul este generos, este preferabila sa optati pentru o vitrina cu lungime mai mare si cu etaje suprapuse, pentru a asigura prezentarea a cat mai multe produse.

-     Necesitatile reale de utilizare

Tineti intotdeauna cont de tipul de preparate pe care doriti sa le expuneti: pentru unele dintre acestea va fi nevoie de o vitrina frigorifica, in timp ce pentru gustarile calde va fi nevoie de o vitrina calda care mentine temperatura optima pentru prospetimea si gustul savuros al preparatului.

Compania Luxor asigura servicii complete pentru utilarea unitatilor de alimentatie publica, punandu-le clientilor la dispozitie o gama diversificata de aparatura, mobilier specific si alte echipamente necesare desfasurarii activitatii. Accesati site-ul www.vitrine-frigorifice.com pentru vizualizarea catalogului cu vitrine fast food, cuptoare, gratare, spatii de lucru din inox. Pentru detalii suplimentare, comenzi si orice alte informatii, nu ezitati sa contactati telefonic unul dintre reprezentantii companiei Luxor la numarul de telefon 0751-128-833 sau prin  email la office@vitrine-frigorifice.com

Alegerea ta te reprezinta, asa ca alege Luxor!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC CREATIVE WEB SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare