Comunicate de Afaceri

Adama, dezvoltator imobiliar lider pe piata din Romania, s-a mutat in Victoria Park!

Adama ocupa al doilea etaj, din B3, din Victoria Business Park, o cladire de birouri de clasa A, situata in Baneasa, suprafata totala ocupata de birourile Adama fiind de peste 900 mp.
Victoria Park ofera toate facilitatile necesare unei companii–cum este Adama , precum locurile de parcare, spatii comerciale, centre medicale situate in apropiere, acces facil la mijloacele de transport in comun si aeroport. Mutarea Adama in aceeasi locatie cu Immofinanz subliniaza de asemenea si emergenta strategiilor, obiectivelor si viziunilor celor doua companii. Prin urmare, relocarea Adama va conduce la eficientizarea comunicarii intre cele doua companii si va facilita armonizarea politicilor acestora.
“Adama a decis sa-si mute sediul in una dintre cladirile Immofinanz Group cu scopul de a beneficia de sinergiile grupului. Mai mult decat atat, noua locatie ofera un acces facil catre oras si aeroporturi, precum si o infrastructura mai buna. Cu scopul de a facilita comunicarea dintre cele doua companii, Immofinanz Group le-a centralizat in aceeasi locatie. Astfel, Adama devine parte a unuia dintre cei mai importanti investitori si dezvoltatori de pe piata locala”, a declarat Andreas Holler, Membru al Consiliului Executiv, Adama Group.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare