Comunicate de Afaceri

Afla cum iti poti amenaja casa in stilul modern

Exista foarte multe persoane care considera ca pentru a obtine acest lucru sau pentru a realiza un ✅  design interior modern automat este nevoie de o suprafata mare a locuintei insa la fel de simplu putem vorbi despre case moderne si daca acestea sunt mai mici. Pentru a realiza acest lucru atunci cand vreti sa optati pentru un astfel de proiect de design interior trebuie sa fiti atenti la anumite trucuri pe care le puteti face sau de care trebuie sa tineti cont.

- Importanta mobilierului in amenajarile moderne

Un prim lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere sau pe care trebuie sa il implementati este mobilierul. Puteti sa optati din acest punct de vedere pentru un mobilier modular care o sa va ajute sa puneti in valoare fiecare centimetru din suprafata locuintei dar veti putea sa va bucurati si de transformarea acestora functie de nevoile pe care le aveti. Cu siguranta in privinta mobilierului poate fi o provocare sa-l alegeti pe cel potrivit insa chiar daca puteti da peste foarte multe modele nu trebuie sa cadeti in extrema in care sa umpleti casa cu fel si fel de piese. Aglomerarea va duce cu siguranta in directia cealalta si anume de a face o casa mica sa para si mai mica si nu aerisita si moderna.

- Alegerea culorilor in amenajarile moderne

Pentru a da un aer spatios si astfel a obtine un aer modern de design interior trebuie sa va asigurati ca locuinta voastra va avea suficienta lumina naturala. Cel mai simplu mod este sa folositi geamuri cat mai mari si astfel sa aveti un spatiu vitrat cat mai mare. Pentru a spori efectul geamurilor asupra unei incaperi din locuinta voastra puteti adauga proiectului de design modern pentru locuinta voastra si culori deschise. Puteti alege colorarea peretilor in astfel de culori, puteti alege un parchet alb sau foarte deschis dar poate fi vorba si despre elemente de decor care sa fie in aceeasi gama.

 -Iluminatul in amenajarile moderne

Un alt truc care se poate lega de aspectul modern dar in acelasi timp si de a oferi un aer de spatialitate este alegerea surselor de iluminare in aceasta directie. Sursele de lumina artificiala fie ele cele pentru sufragerie sau pentru dormitor pot aduce un plus cand vine vorba despre obtinerea efectului dorit si pot sa influenteze prin forma, nuanta pe care o au sau chiar si prin tipul de lumina calda sau rece pentru care optati. La capitolul decoratiuni o sa va poata ajuta si alte elemente si avem anumite tablouri sau modul in care puteti sa pozitionati unele oglinzi si care prin forma pe care o au sau prin modul in care sunt realizate aduc pe langa partea de spatiu si aerul modern propriu.

Stilul minimalist modern

Mobilierul mentionat anterior va ocupa cu siguranta din spatiul de care dispuneti insa daca este un mobilier modular si minimalist va poate fi de mare folos. Tot legat de acest aspect putem sa aducem in prim plan nevoia de depozitare a fiecaruia dintre noi si exista posibilitatea de a alege acele piese de mobilier care sa va ofere si acest beneficiu si de a va folosi de fiecare colt din casa.

Locuinta moderna amenajata cu stil

Exista varianta in care puteti sa va ocupati de tot ceea ce inseamna amenajarea propriei locuinte insa asta inseamna sa alocati foarte mult timp si stres din cauza cautarii elementelor pe care le doriti si nu tot timp efectul este cel scontat. Varianta optima poate fi cea in care apelati la profesionisti in  design interior si care va pot arata cu ajutorul unor proiectii sau imagini exact ceea ce puteti realiza sau obtine in propria casa.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nobili Interior Design

Comentarii

Cauta

Categorii populare