Comunicate de Afaceri

Apartamentele noi, tot mai cautate de familiile tinere

Achizitionarea unui apartament nou este una dintre cele mai importante decizii financiare pe care le vei face in timpul vietii tale. Pretul si furnizorul cu care vei colabora pe viitor sunt doar cateva aspecte pe care trebuie sa le iei in vedere, atunci cand iti cumperi un nou apartament.

De ce sa alegi apartamente noi din Constanta?

Datorita ofertelor tot mai avantajoase ale dezvoltatorilor imobiliari dar si facilitatilor pe care acestia le ofera, tot mai multi tineri aleg sa isi achizitioneze o locuinta in complexuri imobiliare noi, deoarece prezinta mai multe avantaje:

  • Compartimentare moderna
  • Poti face foarte usor modificari, fara a astepta aprobari
  • Apartamentele noi au o suprafete mari, datorita constructiei eficiente
  • Implementarea ideii de open space, pentru mai mult timp petrecut impreuna
  • Centrala termica proprie
  • Instalatii sanitare noi

Pe langa aceste avantaje, sentimentul de a te muta in casa noua este de neegalat. In cazul apartamentelor vechi, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa incepi sa renovezi, iar acest lucru poate fi un proces anevoios si destul de costisitor. In unele cazuri, va trebui sa schimbi apartamentul in totalitate. De la instalatia sanitara si pana la finisaje.

Maurer Imobiliare, dezvoltator de incredere

Totusi, in ultimul timp, blocurile noi se construiesc avand ca inspiratie caracteristicile celor din vestul Europei. Este cazul si dezvoltatorului Maurer Imobiliare, ce a demarat constructiile si, ulterior, vanzarile pentru cel mai nou proiect al sau, Maurer Residence Constanta.

Dezvoltatorul propune un concept total diferit de apartamente in Constanta, concept ce include compartimentarea eficienta si spatioasa a apartamentelor, ce da posibilitatea tinerelor familii sa isi foloseasca la maxim creativitatea, atunci cand vor sa isi amenajeze apartamentul.

Gradul de ocupare al complexului

La momentul actual, apartamentele noi din Constanta, propuse de Maurer Imobiliare sunt vandute in proportie de 10%, primul bloc asteptandu-si deja proprietarii. Dezvoltatorul este cunoscut prin faptul ca nu livreaza doar un simplu apartament la achizitionare, ci o intreaga atmosfera de familie si comunitate unita.

Apartamentele noi in Constanta au fost mereu la mare cautare, datorita potentialului turistic pe care orasul il detine. Insa Maurer Imobiliare a gasit reteta perfecta pentru a-ti asigura o locuinta spatioasa, realizata din materiale de calitate si aproape de tot ce ai nevoie: Mall-uri, Hypermarket-uri, plaja Mamaia si diverse facilitati cum ar fi scoli, gradinite si spitale.

Tipuri de apartamente

In cazul apartamentelor noi din Constanta, dezvoltate de Maurer Residence Constanta, poti alege intre locuinte cu o singura camera, de tip studio, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere. De asemenea, locuintele de la ultimul etaj capata caracteristicile unui penthouse avand in compozitie terasa generoasa, de unde poti privi intreg complexul.

Fiindca acest pas este extrem de important pentru oricine, asigura-te ca, daca iti doresti un apartament nou in Constanta, alegi calitatea. In felul acesta, te vei bucura, fara sa intampini alte probleme, de toate avantajele unui astfel de apartament.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare