Comunicate de Afaceri

Avansul pentru Prima Casa ramane neschimbat, iar Adama acorda pana la 24 de rate pentru Evocasa Armonia!

Asher Lax, VP Marketing & Sales Adama considera ca: “Masurile aplicate de catre BNR incurajeaza imprumuturile in moneda nationala, oricum cumparatorii nu mai fac de mult credite in alta moneda decat cea in care isi primesc salariul. In mod evident, cel mai avantajos si atractiv pentru clienti ramane si anul acesta imprumutul ipotecar Prima Casa, prin care toti cei care acceseaza programul guvernamental trebuie sa plateasca un avans de doar 5% din valoarea imprumutului. Mai mult decat atat, dezvoltatorii vor sprijini clientii prin politici flexibile si rate intinse pe o perioada cat mai mare.” Oficialii BNR au anuntat inca de la inceput ca Programul guvernamental Prima Casa este un segment care nu va fi cuprins de schimbari, tocmai datorita atractivitatii sale pentru toate persoanele care nu reusesc altfel sa-si achizitioneze o locuinta.
“Ne asteptam ca acest program care nu a fost supus nici unei modificari sa incurajeze achizitiile imobiliare la inceputul acestui an, in toate ansamblurile rezidentiale Adama atat in Bucuresti, cat si Ploiesti, Bacau, Iasi, Brasov” , a adaugat Asher Lax.
Prin urmare, conditiile de acordare a creditului sunt cu atat mai dure cu cat moneda aleasa prezinta mai multe riscuri. De acum, BNR aplica restrictii in principal la creditele in euro pe zona de credite ipotecare. Restrictiile sunt legate mai mult de cresterea avansului, ca masura de descurajare a acestor credite in euro, iar principalul scop pentru care s-au implementat noile conditii de creditare este descurajarea creditului in orice alta valuta decat moneda nationala.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare