Comunicate de Afaceri

Birouri de inchiriat in cele mai bune zone ale orasului

De ce trebuie sa tii cont cand cauti birouri de inchirat
In primul rand, daca te afli in cautarea unor birouri de inchirat intr-un oras mare, este importat sat ii cont de trafic si sa gasesti o locatie care sa fie convenabila pentru angajatii tai. Nimanui nu ii va conveni sa parcurga kilometri intregi si sa stea cate doua ore in blocaje doar ca sa ajunga la serviciu.
Cand vor pasi in birourile de inchirat vor fi prea extenuate ca sa ma idea si randament la serviciu. De aceea, locatia este un lucru foarte important cand te decizi pentru noi birouri de inchiriat.
Oricui ii place sa aiba un job cat mai aproape de casa, astfel incat sa nu piarda timp pretios pe drum.
Pretul, in functie de locatie
Cand cauti birouri de inchirat, normal ca un alt lucru la care te uiti este pretul acestora. Este firesc sa cauti birouri de inchiriat la un pret cat mai mic, astfel incat sa nu fii nevoit sa paltesti o chirie uriasa, luna de luna.
Ca sa le gasesti la un pret bun, este destul de greu sa fie situate undeva in central orasului, caci concurenta etse foarte mare, multi fiind in cautarea unor birouri de inchiriat cat mai in centrul unui oras, nicidecum la periferie.
Insa cel mai usor de gasit sunt birourile de inchiriat situate la marginea oraselor sau in cartierele rezidentiale, insa si acestea pot costa destul de mult pe metru patrat. Aceste spatii se pot afla in cladiri nou construite, special pentru a fi date spre inchiriere, dar si in case si in vile mai vechi.
Acestea din urma ofera mai multa intimitate si sunt perfecte pentru afacerile mici, care au putini angajati, nefiind nevoie de un spatiu mare de desfasurare. Pretul pentru inchireiere este de obicei in euro, cateva zeci sau chiar si 100 pe metro patrat, rar fiind situatiile in care birourile de inchiriat se pot inchiria in lei. Depinde de proprietar si de ceea ce negociezi cu el.
Mai multe oferte puteti gasi aici: http://www.spatiicomerciale.ro/inchirieri-birouri
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare