Comunicate de Afaceri

Case de vanzare in Prelungirea Ghencea – la Cubic Residence.com gasiti cele mai bune oferte

Situate intr-unul dintre cele mai importante ansambluri rezidentiale, ce poarta numele de Cubic 6, aceste case de vanzare in Prelungirea Ghencea https://www.cubicresidence.com/case-de-vanzare-ilfov-bragadiru.htm reprezinta alegerea a numerosi bucuresteni, care se afla in cautarea unor locuinte care sunt construite din cele mai bune materiale si care sunt in concordanta cu natura.

Locuinte de vanzare in Prelungirea Ghencea – ofertele verii de la Cubic Residence.com

Locuinte de vanzare in Prelungirea Ghencea pe care toti bucurestenii le doresc pot fi vazute in portofoliul dezvoltatorului Cubic Residence.com si pot fi achizitionate la cele mai avantajoase preturi in aceasta vara. Aceste case din Ghencea se afla la mare cautare, iar acest lucru este demonstrat prin faptul ca mai sunt disponibile numai locuinte cu patru camere, care au o suprafata de peste 100 mp, dar care sunt ideale pentru familiile numeroase sau pentru cei ce isi doresc sa beneficieze de cat mai mult spatiu. Iata si alte motive pentru care ar trebui sa optati pentru una dintre casele de vanzare din Prelungirea Ghencea:

• Distanta dintre Bucuresti si locul in care se afla Cubic 6 este de aproximativ 10 minute, daca este parcursa cu masina, ceea ce este in beneficiul dumnevoastra, in cazul in care locul de munca se afla in Capitala sau daca aveti copii care merg la gradinita sau la scoala in inima orasului.

• Casele care se afla la vanzare in Prelungirea Ghencea au in componenta, din punct de vedere structural, un living, trei dormitoare, doua bai, un grup sanitar si o bucatarie. In plus, cei ce vor alege sa locuiasca in interiorul complexului rezidential Cubic 6, vor dispune de doua locuri de parcare si de o gradina, pe care sa o amenajeze dupa bunul plac, astfel incat sa isi organizeze un loc perfect in care sa se reuneasca toata familia sau in care sa se stranga prietenii, in fiecare seara.

Casa de vanzare in Prelungirea Ghencea – ce beneficii aveti daca o alegeti de la Cubic Residence.com?

Persoanele care vor opta pentru casele care se afla la vanzare in Prelungirea Ghencea, vor simti, inca de cand ii vor trece pragul, faptul ca au facut cea mai buna alegere, intrucat aceste locuinte dezvoltate de Cubic Residence.com le vor oferi avantaje numeroase, printre care si urmatoarele:

• Siguranta
• Preturi avantajoase
• Apropiere de natura

Aceste case de vanzare in Prelungirea Ghencea de la https://www.cubicresidence.com/ pot fi transformate rapid in caminele la care ati visat dintotdeauna, le veti putea amenaja atat in interior, cat si la exterior, dupa bunul plac.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: I.Larisa

Comentarii

Cauta

Categorii populare