Comunicate de Afaceri

Cauti o casa pentru a o transforma in Acasa? O gasesti pe titirez.ro

Toata lumea poate publica sau cauta gratuit anunturi imobiliare adunate de pe 15 site-uri de profil. Cei care isi creeaza un cont gratuit pe titirez.ro au mai multe sanse de a gasi un cumparator sau un chirias, deoarece, anuntul imobiliar este postat simultan pe 15 site-uri de profil.
Astfel, titirez.ro acopera piata imobiliara din Bucuresti, Cluj, Ploiesti, Brasov, Sibiu si Pitesti.
Cu un singur anunt gratuit, postat pe mai multe site-uri in acelasi timp, reusesti sa captezi atentia cat mai multor potentiali clienti. Si agentii imobiliari se pot ajuta de acest portal penru a ajunge la cat mai multi clienti, dar, cei mai castigati sunt proprietarii, ce nu mai trebuie sa intermedieze prin agentii tranzactiile.
Fie ca esti in cautarea unui apartament, a unei case sau vile, a unui teren sau cauti spatii comeriale si birouri, pe titirez.ro le gasesti pe toate. Daca, din contra, te afli la polul opus si incerci sa gasesti un cumparator sau un chirias pentru spatiul pe care il detii, cu un singur anunt toti cei care sunt interesati vor afla de oferta ta.
Cele mai cautate anunturi legate de locuinte sunt despre garoniere de vanzare in Bucuresti, acestea sunt preferate pentru ca snt mai ieftine si perfecte pentru viata in doi sau pentru tineri.
Acum, cu ajutorul aplicatiei pentru telefoane si tablete <a href=”https://www.titirez.ro/vanzari-garsoniere/bucuresti”>esti permanent la curent cu toate anunturile despre garsoniere vanzare Bucuresti</a>
,daca asta e ceea ce cauti, indiferent de locul in care te afli. Folosind GPS afli imediat ce spatii sunt de vanzare sau de inchiriat in acea locatie. De asemenea, poti vedea fotografii pentru a-ti contura o imagine de ansamblu asupra unei proprietati, inainte de a stabili o vizita. Aplicatia iti ofera si datele de contact ale proprietarilor pentru a putea intra rapid in legatura cu ei, dar iti poate trimite si alerte personalizate.
Asa ca, daca esti in cautarea unui imobil sau ai unul de vanzare sau de inchiriat, tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de serviciile titirez.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Triplui

Comentarii

Cauta

Categorii populare