Comunicate de Afaceri

Cele mai bune unelte de grădină pentru întreținerea peisajului

Munca în curte înseamnă mai mult decât să fii în aer liber, să te bucuri de vremea noastră frumoasă și să-ți faci casa frumoasă. Este, de asemenea, despre găsirea instrumentelor potrivite pentru a ușura munca. Nu lăsați durerea de spate sau urzicile să vă strice distracția de grădinărit. Iată câteva unelte preferate de grădină pentru întreținerea peisajului:

Scaunul de grădină din plastic pe roți arată ca o jucărie pentru copil, dar ni s-a spus că face toată diferența atunci când lucrezi în grădină -- vă permite să vă așezați în timp ce trageți buruienile sau plantați, ameliorând o mulțime de efort la spate. Există, de asemenea, un loc pentru a vă depozita sculele mici, telefonul mobil și sticla de apă. Se numește Step2-Garden-Hopper și poate fi găsit pe amazon.com și pe alte site-uri web.

Scaunul Step2-Garden-Hopper este cel mai potrivit pentru pasarele și terase nivelate. Ei au spus că, dacă nu ești atent, se poate rula de sub tine. Un scaun de tip similar realizat de aceeasi firma, tot din plastic usor, care nu are roti. Se aseaza putin mai sus este ideal pentru plivitul patului de gradina. Nu se blochează și este mai ușor pentru cei care au probleme să se ridice de pe un scaun mai jos.

O greblă reglabilă din aluminiu vă permite să măriți sau să micșorați lățimea fără a trece la o greblă nouă. Uneori, o grebla îngustă și mai puternică este ceea ce aveți nevoie în anumite zone și uneori trebuie să o extindeți. De asemenea, recomandat, o grebla de plastic extra lata pentru indepartarea frunzelor. Aceste două greble fac curățarea curții mult mai ușoară.

De asemenea, dispozitivul de îndepărtare a buruienilor UpRoot a fost un favorit. Ni s-a spus că funcționează grozav pentru a smulge buruienile mici și păpădia fără a fi nevoie să ne aplecam. Puteți găsi această unealtă de grădină și aproape orice magazin de hardware.

Iată o idee inedită... Una dintre clientele noastre a spus că poartă mănuși de cauciuc de bucătărie sub o pereche de mănuși puternice din piele când iese să smulgă viță de vie de mure sau să îndepărteze urzicile. Ea a spus: „Așa pot smuci mai tare de mure și brațele mele sunt protejate de înțepăturile de urzică”. Ea a recunoscut că mâinile i s-au transpirat, dar acesta a fost un compromis acceptabil.

Sperăm că aceste unelte de grădină vă fac distracția în grădină și mai plăcută. 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare