Comunicate de Afaceri

Cum facem alegerea castigatoare in materie de scaune pentru bucatarie?

Este foarte avantajos sa comandam scaune si alte piese de mobilier direct din mediul online, insa este bine sa stim exact ce caracterstici cautam.

Daca ne utilam sau redecoram casa, este bine de stiut ca doar si cateva scaune noi pot schimba total aspectul intr-o bucatarie sau intr-un dining. Fiindca pot avea un impact puternic asupra confortului si aspectului din incaperea respectiva, am pregatit cateva sfaturi pentru a sti la ce sa ne uitam cand vrem sa cumparam scaune online.

Obiective

In primul rand trebuie sa stim exact care sunt nevoile noastre. De exemplu, trebuie sa stim cate persoane iau masa deobicei sau cat de des primim invitati. Acesta este adesea punctul de plecare. Odata ce stim cate astfel de piese dorim sa cumparam sau sa inlocuim, putem sa ne axam pe alte lucruri, cum ar fi inaltimea, aspectul si confortul.

Materialele din care sunt facute trebuie sa fie in primul rand rezistente. In plus, trebuie sa stim exact daca ne dorim piese ceva mai moi la sezut sau le preferam pe cele cu o suprafata solida netapitata. In functie de inaltime si de propriul confort, mai avem de ales si intre scaune cu spatar jos sau inalt.

Sa nu uitam si de materialul principal. Daca nu avem nevoi de ordin tehnic ce difera de la un material la altul (lemn, plastic, metal) atunci putem sa facem alegerea pur si simplu in functie de preferintele stilului.

Preferinte

Dupa cum spuneam, stilul este cu siguranta unul dintre lucrurile de luat in considerare la achizitia de scaune. Cu un stil unic, bucataria sau diningul vor deveni mult mai interesante.

In plus, in functie de preferinte, putem alege niste scaune foarte asemanatoare cu masa din punct de vedere al designului si materialului, dar si un set de piese complet diferite, pentru a crea un stil original.

Daca incaperea este una minimalista sau moderna, scaunele metalice se potrivesc cel mai bine. Daca ne place aspectul natural iar camera duce mult spre nuante calde sau materiale lemnoase, evident ca scaunele din lemn sunt solutia.

De asemenea, nu trebuie sa ne fie frica de a experimenta. In mediul online avem la dispozitie foarte multe tipuri de scaune, iar alegerea unor culori vibrante in detrimentul scaunelor clasice se paote dovedi a fi o alegere foarte inspirata!

Buget

Bugetul trebuie stabilit inaintea inceperii cautarilor, astfel incat stim de la inceput ce ne permitem si ce nu. De cele mai multe ori scaunele din lemn masiv pot costa ceva mai mult, insa exista oricum stiluri de dininguri si bucatarii unde astfel de piese nu se potrivesc prea bine din punct de vedere estetic.

Bugetul nu trebuie sa ne faca sa ne simtim limitati, acesta fiind mai degraba un ghid pentru a putea lua mai rapid si mai usor o decizie.

Scaune de la Elvila

Magazinul comercializeaza mobilier de la A la Z, inclusiv scaune de foarte multe tipuri care pot fi folosite la utilarea bucatariei, a diningului si nu numai.

Elvila.ro detine si o sectiune speciala de promotii, unde putem gasi reduceri considerabile la piese de mobilier. Pentru intrebari privind produsele comercializate, echipa Elvila ne sta la dispozitie aici la 0372 131 820 sau la adresa de e-mail contact@elvila.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare