Comunicate de Afaceri

Cum să alegeți brokerul imobiliar potrivit pentru vanzari case vile in Pipera Iancu Nicolae

Vă gândiți să intrați pe piața imobiliară cu o propietate de vanzare su de inchiriat in zona Pipera Iancu Nicolae, nord Bucuresti? Aproximativ 89% dintre proprietarii de locuințe folosesc un agent sau un broker imobiliar atunci când cumpără sau vând o casă, astfel încât alegerea agentului potrivit este crucială pentru o tranzacție imobiliară de succes.

Asigurați-vă că angajați un profesionist care lucrează cu normă întreagă.
Un agent imobiliar ar trebui să fie capabil să vă ghideze în procesul de căutare și cumpărare a unei case.

Alegerea brokerului sau a agentului imobiliar potrivit pentru case de vanzare Pipera,  presupune să puneți întrebări despre experiența acestora în ceea ce privește piața locală și tipul dumneavoastră de proprietate.
Întrebați un broker despre planul său de marketing, metodele de comunicare, referințele și legăturile cu alți profesioniști în domeniul imobiliar.

Nu neglijați agenții imobiliari locali care lucrează cu case de vanzare in zona Iancu Nicolae, pentru clienti tin Romania dar si din afara tarii. Aceștia pot avea cunoștințe din interior despre o comunitate față de o unitate imobiliară mai mare.

6 întrebări pe care să le puneți unui agent imobiliar pentru ipera Iancu Nicolae


Vânzarea casei dvs. este probabil cea mai mare tranzacție financiară din viața dvs., așa că alegerea agentului imobiliar potrivit este importantă, deși descurajantă. Pentru a vă ajuta în această sarcină, am rugat-o pe Victoria Vinokur, un agent imobiliar din New York, să comenteze cele mai importante întrebări pe care trebuie să le puneți atunci când intervievați brokerii. Iată un rezumat a ceea ce a avut de spus Vinokur cu lista celor mai importante întrebări pe care trebuie să le puneți:

1. Ce experiență aveți?
Acest lucru nu înseamnă neapărat de cât timp este brokerul în branșă; în schimb, o astfel de întrebare vă va ajuta să înțelegeți cât de bine cunoaște piața locală și tipul de proprietate pe care îl aveți. Întrebați-i ce s-a vândut în zona dvs. în ultimele trei luni, în ultimele șase luni, pentru cât de mult și după cât timp. Puneți întrebări de genul: "Care sunt prețurile proprietăților comparabile?".

Un broker bun nu va fi de acord să comercializeze o proprietate pe care o consideră supraevaluată. Deoarece listarea casei dvs. la prețul corect este esențială, întrebați de câte ori au fost nevoiți să reducă prețul unei proprietăți pentru a realiza o vânzare. Brokerii ar trebui să aibă toate aceste informații la îndemână și să le susțină cu date și să înțeleagă psihologia pieței.

2. Care este planul tău de marketing?
Vreți o descriere detaliată a tot ceea ce va face brokerul pentru a vă pune proprietatea "în circulație". Are brokerul idei creative care s-au dovedit a funcționa, cum ar fi bloguri sau evenimente speciale, cum ar fi un cocktail pe bază de invitație doar pentru anumiți brokeri și potențiali cumpărători? Cum vor face ca proprietatea dumneavoastră să iasă în evidență din câmpul celorlalte proprietăți pe care le va întâlni un cumpărător?

Deoarece marketingul digital este esențial (peste 90 % dintre cumpărători caută online), cereți-le să vă arate mostre de liste web.

Asigurați-vă că în bugetul de marketing este inclus un fotograf profesionist - nu un fotograf care va face fotografii cu unghi larg de tip ho-hum. Vreți unul care să poată surprinde detaliile și aspectele importante și interesante ale proprietății dumneavoastră - priveliștea spectaculoasă de pe terasă, poate, sau o caracteristică unică a uneia dintre camere.

3. Cum mă veți ține la curent?
Spuneți-i brokerului cum vă place să comunicați: prin SMS, telefon sau e-mail. Rețineți că trimiterea de mesaje text nu este potrivită pentru nicio comunicare importantă, de natură juridică. Întrebați dacă se va angaja să respecte un program regulat de rapoarte scrise detaliate de marketing și de activitate (o dată la două săptămâni este o așteptare rezonabilă) și asigurați-vă că poate fi contactat cu ușurință atunci când aveți întrebări sau aveți nevoie de o actualizare.

De asemenea, aflați dacă au un coleg calificat care să le țină locul în cazul în care nu sunt disponibili și asigurați-vă că nu lasă niciodată pe nimeni să vadă proprietatea decât în prezența lor sau a reprezentantului lor.

4. Care este comisionul dumneavoastră?
Rata standard a comisionului pentru brokerii imobiliari este de 6%, de obicei împărțită între agentul de vânzări (alias agentul de listare) și agentul cumpărătorului. O parte din acesta merge mai întâi la agenția de brokeraj de listare, astfel încât agentul primește personal o parte cuprinsă între 60% și 90% din acest comision.

Cu toate acestea, valoarea comisionului nu este niciodată stabilită în piatră, putând exista loc de negociere.

Cereți să vedeți bugetul și clarificați ce cheltuieli legate de vânzare vor proveni din comisionul brokerului și ce ar putea fi necesar să plătiți dumneavoastră (de exemplu, punerea în scenă).

5. Cât de bine conectat sunteți?
Acest lucru nu înseamnă că vreți să știți câți prieteni are brokerul pe rețelele de socializare. În schimb, înseamnă că vă interesează cât de bine conectat este în cadrul firmei și în domeniul imobiliar. Un broker experimentat va avea conexiuni solide cu alți profesioniști din domeniul imobiliar: companii de staging, avocați imobiliari, fotografi și chiar companii de mutări în care puteți avea încredere.

6. Aveți referințe?
Nu o treceți cu vederea pe aceasta. Asigurați-vă că obțineți numele unor clienți recenți. Este întotdeauna util ca brokerul să aibă o pagină sau două de citate de la clienți pentru acea primă întâlnire, dar nu vă bazați doar pe asta. Dați telefoane.

Recomandarea noastra pentru zona Bucuresti Nord Pipera Iancu nicolae este Bucharest Real Estate

Peste 540 de case/vile de vanzare in Bucuresti, zonele: Pipera, Iancu Nicolae. Gaseste casa/vila dorita acum:

Iata doar cateva motive pentru de a colabora cu acestia:

 1. Performanţe, rate mari de succes;
 2. Cunoasterea particularitatilor pietei imobiliare;
  Bună reputație in gestionarea relaţiilor cu clienţii;
 3. Vorbitori nativi ai limbii engleze;
 4. Publicitate imobiliara, expunere mare;
 5. Tehnologie imobiiara avansata;
 6. Program flexibil adaptat nevoilor dumneavoastră.

Sunt increzători ca atât standardele la care lucrreaza cât şi onorariul nostru vor fi pe deplin satisfacatoare;

 • Scopul lor este de a oferi consiliere profesionistă într-un mediu de afaceri prietenos;
 • Sunt in permanentă cautare de modalități pentru imbunătăţirea serviciilor oferite clienţilor;
 • Potenţialii cumpărători sau chiriaşi pot vizualiza informații detaliate cu privire la orice proprietate doresc, inclusiv poze, planuri ale spaţiilor şi hărţi de localizare;
 • De asemenea, lucreaza îndeaproape cu portaluri atent selectate, care vă asigură faptul că proprietatea dumneavoastră va ajunge in atenţia unui public cât mai larg;
 • Program flexibil adaptat nevoilor dumneavoastră de luni până vineri, intre orele 9.00 am şi 7.00 pm.

La Bucharest Real Estate, noi credem în comunitate. Că realizăm mai mult împreună. Că rădăcinile adânci contează. Îi inspirăm pe oameni să își imagineze următorii pași în călătoria vieții lor. Brokerii noștri sunt cei mai productivi, cei mai bine informați, grijulii și experimentați brokeri din țară, care oferă o experiență de calitate a serviciilor pentru clienți. Pentru mai multe informații, vizitați www.BucharestRealestate.ro sau faceti o vizita la adresa :

BucharestRealestate.ro
Str. Mircea Eliade 16, Voluntari 077190
Telefon:+40.722 224 654
office[arond]BucharestRealEstate[dot]ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nick Zane

Comentarii

Cauta

Categorii populare