Comunicate de Afaceri

Cum sa mobilezi camera de zi in functie de pasiunile tale

Daca nu ai inceput amenajarea camerei de zi si dispui de un spatiu considerabil, poti regandi dispunerea mobilierului pe zone, in functie de pasiunile tale. Modul in care iti petreci timpul liber te poate inspira cel mai bine, in crearea unui spatiu ideal de relaxare.

Iata cateva idei despre cum poti gandi amenajarea livingului in functie de pasiunile tale:

1. Zona de vizionare a filmelor

Esti amator al artei cinematografice sau pur si simplu gasesti perfecta o seara in care sa te uiti la un film bun? Daca da, aceasta zona nu ar trebui sa lipseasca din camera voastra de zi. Pentru amenajarea acestui spatiu nu ai nevoie decat de o canapea comoda, o masuta de cafea si un televizor potrivit spatiului disponibil – un televizor prea mare poate fi deranjant si cu siguranta nu iti doresti asa ceva pentru o seara de relaxare.

2. Zona pentru musafiri

Daca ai o familie numeroasa sau multi prieteni cu care iti petreci timpul liber, o astfel de zona este ideala pentru tine. Pastreaza un design simplu; nu este necesar sa investesti in piese de mobilier scumpe ci principalul aspect de care ar trebui sa tii cont este confortul. Alege o masa in functie de buget si design si cel mai important lucru, alege scaune confortabile, ideale pentru serile lungi in compania celor dragi.

In aceasta zona, poti amenaja de asemenea un minibar, intr-un stil minimalist care sa nu ocupe o suprafata prea mare. Cateva scaune de bar, cu un design atragator vor face o impresie foarte buna invitatilor tai.

3. Zona de lectura

Daca iti place sa te retragi din cand in cand intr-un colt de liniste, unde sa te bucuri de o lectura interesanta, acest colt de relaxare este perfect pentru livingul tau. Pentru amenajarea acestui loc, alege o canapea comoda de dimensiuni reduse si o lampa cu picior inalt, cu lumina cat mai odihnitoare.

4. Locul de joaca

Aceasta zona nu va inlocui camera copiilor dar reprezinta cel mai simplu mod de a-i tine pe cei mici mereu sub observatie. In plus, o astfel de zona va oferi culoare si o astmosfera vesela si optimista intregului spatiu.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Advanced Ideas

Comentarii

Cauta

Categorii populare