Comunicate de Afaceri

Dezvoltatorul Unavia se impune in Ilfov printr-un proiect generos de case la cheie

Unavia este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Bucuresti si zona Ilfov, cu un portofoliu de lucrari de lucrari impresionant, caracterizat de calitate in toate aspectele sale. In stilul caracteristic in care componenta de baza este seriozitatea, dezvoltatorul imobiliar a construit un ansamblu rezidential Ilfov in Comuna Berceni.

Prin acest nou proiect se ofera case la cheie intr-o zona de expansiune infrastructurala maxima, zona care include centura noua a Bucurestiului in constructie la intrare, statia de metrou in plin proces de constructie la intrare si pasarela care se afla in constructie deasupra centurii vechi.

In cadrul acestui complex rezidential, clientii au posibilitatea de a alege case pe un nivel cu mansarda, dar si duplexuri pe doua nivele cu mansarda. Aceste case de vanzare Ilfov dispun de doua configuratii, cu trei sau cu patru camere la alegere. In zona exista spatii de recreere cu gratar, cu un teren de fotbal si loc de joaca pentru copii. Preturile caselor si ale duplexurilor sunt mai mici de 100000 de euro, mult mai mici decat preturile standard ale oricarui alt proiect asemanator oriunde in Bucuresti si Ilfov.

Cine sunt clientii Unavia?

Clientii care cauta case de vanzare ieftine langa Bucuresti sunt, de regula, persoane tinere care doresc sa locuiasca in apropiere de oras, la nu mai mult de 30 de kilometri, pentru a ajunge repede la job, la mall-urile mari sau la centrele de distractie din capitala. Infrastructura locatiei atrage foarte multi investitori, care isi doresc sa locuiasca in zona.

Dintre clienti fac parte si persoane care au fost in izolare la domiciliu in perioada starii de urgenta, din timpul pandemiei cu Covid 19, care simt nevoia sa se mute intr-o zona in care sa se poata bucura de aer curat, dar si de o gradina in care pot planta fructe, legume bio si flori frumoase. Casele din apropiere de Bucuresti pot fi folosite si pe post de case de vacanta.

O alta categorie de clienti interesati de casele de langa Bucuresti sunt cei care inteleg ca pot vinde apartamentul din oras si pot investi intr-o casa cu mult mai spatioasa, la o distanta mica de Bucuresti, intr-o zona mirifica, ferita de cutremure si in care exista institutii importante pentru educatia copiilor.

Ce fel de case include ansamblul rezidential Ilfov?

Ansamblul rezidential Ilfov ofera potentialilor cumparatori case pe un nivel cu mansarda, cu doua sau trei dormitoare, cu living si bucatarie inchisa sau open space, cu terasa, curte si cu un spatiu de birou special amenajat pentru persoanele care lucreaza de acasa. Casele pe un singur nivel sunt ideale pentru familiile in continua crestere care au un buget fix. Mansardele pot fi transformate in birouri spatioase din care se poate lucra de acasa sau in dormitoare de oaspeti.

De asemenea, ansamblul rezidential Ilfov ofera si duplexuri de vanzare cu trei sau patru camere si cu dormitoare la etaj. Acestea au balcoane mari, spatii mari de gradina, sufragerii spatioase si teren pentru cei care doresc sa cultive flori si zarzavaturi.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pro Intersoft 2010

Comentarii

Cauta

Categorii populare