Comunicate de Afaceri

Factori de care sa tii cont cand cumperi locuinta in ansambluri rezidentiale din sector 4

In momentul in care se cauta compleze rezidentiale in care sa se cumpere o locuinta, pentru ca decizia finala sa fie buna, se pot lua in calcul cativa factori care pot sa influenteze pozitiv alegerea. Acest lucru este valabil inclusiv atunci cand se fac cercetari care sa duca la o concluzie pentru o anumita zona dintr-un oras.

De exemplu, atunci cand se culeg informatie pentru achizitionarea unui apartament in ansambluri rezidentiale din sector 4, Bucuresti, intre factorii care pot influenta decizia se numara si urmatorii:

Pozitionarea ansamblurilor rezidentiale din sector 4

La modul general, dezvoltatorii construiesc ansambluri rezidentiale in oras sau chiar la iesirile din marile orase, extinzand astfel granitele acestora. Atunci cand se doreste achizitionarea unui apartament este recomandat sa se aiba in vedere urmatoarele aspecte:

  • sa se afle in apropierea unei scoli - astfel, pentru copii, timpul de deplasare pana la scoala va fi mai scurt. In viata de zi cu zi, o masina nu este neaparat necesara.

  • sa aiba acces la transport public, magazine si servicii esentiale pentru viata de zi cu zi.

In ceea ce priveste securitatea, apartamentul, spre deosebire de o casa, are un avantaj. Cladirile sunt situate in oras si au mai multi ocupanti pe etaj, astfel incat este mai probabil ca hotii sa fie surprinsi atunci cand comit o infractiune. Cu atat mai mult ca la construirea de ansambluri rezidentiale in sector 6 si oriunde altundeva se pune accent pe facilitati ce tin de securitatea locatarilor.

Pretul unui apartament din ansamblu rezidential din sector 4

General valabil este ca pretul unui apartament depinde de adresa, de starea sa si de suprafata pe care o are. In cazul unui apartament vechi suma de bani care va fi necesar de cheltuit dupa achizitionare pentru diverse lucrari va fi mai mare decat aceea necesara pentru apartamentele noi din ansamblurile rezidentiale, deoarece acestea din urma sunt construite si oferite ulterior la standarde moderne.

Finantarea imobiliara si ipoteca in cazul unui apartament achizitionat in ansamblu rezidential

In ceea ce priveste finantarea imobiliara, bancile nu fac diferente intre case si apartamente. Ceea ce conteaza este venitul celui care cumpara proprietatea si profilul sau de imprumut. Este foarte important sa se aiba in vedere ca proprietatea, fie ca este vorba de case sau de apartamente achizitionate in ansambluri rezidentiale din sector 4, serveste drept garantie pentru locuinta prin intermediul ipotecii sau al garantiei.

In caz de neplata, banca va vinde proprietatea pentru a-si recupera participatia. Prin urmare, este posibil sa fie afectata daca proprietatea are o serie de defecte, deoarece va fi dificil de revandut. Pe scurt, pentru a obtine mai usor creditul, este recomandat sa se opteze pentru o proprietate de calitate situata intr-o zona buna.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Texte SEO

Comentarii

Cauta

Categorii populare