Comunicate de Afaceri

Idei pentru amenajarea peisajului cu materiale reutilizate

Acesta este un vis al șobolanilor de haita - reutilizare în loc de aruncare. Revoluționați-vă latura creativă cu câteva idei noi și foarte interesante de amenajare a teritoriului.

Înainte de a pune ceva în coșul de reciclare sau de a-l trimite la gunoi, Așteptați! ...s-ar putea să-l reutilizați în peisaj. Faceți-vă casa cu adevărat unică și includeți articole reutilizate, cum ar fi piese metalice, unelte, recipiente mari sau bucăți mici de sticlă. Acest blog este despre promovarea ideilor inteligente care să vă ajute să transformați un peisaj obișnuit în extraordinar.

Îți remodelezi bucătăria? Reutilizați bucăți din vechiul blat de granit pentru a forma o pasarelă interesantă sau încrustație într-un design de terasă.

Uneori, reutilizarea materialelor în amenajarea peisajului este pur din motive estetice -- arată cool -- și uneori articolul are o funcție specifică. Am refolosit cărămizi pentru o terasă și am atârnat ferestre vechi ca ecrane pe o pergolă. Am folosit chiar și o alee veche din beton și o pasarelă pentru a construi un zid de sprijin scurt. Acestea sunt proiecte distractive și piese de conversație grozave, în timp ce oaspeții se plimbă prin grădină și vă admiră peisajul creativ și aud povestea despre cum a evoluat.

Alte idei pentru utilizarea materialelor reutilizate în peisaj includ...

  • Reutilizați lemnul dintr-un hambar sau podea ca gard sau poartă decorativă.
  • Reutilizați metalul ca jardiniere, țăruși sau detalii ornamentale.
  • Chiuvetele vechi sau o găleată cu roabă pot fi reutilizate ca jardiniere sau pot fi încorporate într-o fântână sau iaz.
  • Uneltele vechi pot fi folosite ca ghidaj de furtun sau ca margine de grădină, la fel ca sticlele de vin goale.
  • Butoaiele pot fi refolosite ca containere de compost sau containere de depozitare, folosite ca jardiniere sau pentru recoltarea apei.

Există atât de multe moduri de a reutiliza materialul pentru a îmbunătăți un design peisagistic. Piesele de sticlă colorată pot fi deosebit de frumoase atunci când sunt încorporate în pietre, o pasarelă sau un perete. Sticla tăiată poate fi folosită și pentru clopoțeii de vânt și pentru grădinărit în containere. Fii atent la spargerea sticlei. Poate doriți să căutați ajutorul unui tăietor de sticlă profesionist sau iată un videoclip util de pe internet despre tăierea sticlei. O modalitate simplă de a tăia sticla .

Micile cote-n-end pot adăuga o notă interesantă dacă sunt afișate pe o masă sau o bancă de lemn sub o foaie de sticlă sau o suprafață din plexiglas. Gândiți-vă la ceva pe care l-ați împachetat și care nu va fi văzut sau folosit niciodată, dar care ar putea fi interesant de privit. Poate doriți să includeți articolele în decoupage dacă vor fi expuse la intemperii.

Am menționat o varietate de elemente de peisaj care pot beneficia de materiale reutilizabile, dar ce zici de hârtie. Reutilizați ziarul și cartonul punându-le sub așchii de lemn în grădină pentru a ajuta la controlul buruienilor. Mai întâi asigurați-vă că nu conține cerneală toxică care poate ucide viermii și poate deteriora plantele. Se poate spune că este făcut cu cerneală biodegradabilă, cum ar fi soia.

În timp ce vorbim despre reutilizare în loc de reciclare, ce zici de a-ți mărunți corespondența nedorită și de a folosi hârtia pentru a face cel mai bun aprins de foc pentru următorul tău șemineu în aer liber? Acum e un moment ah-ha.

Data viitoare când începeți să aruncați acel recipient vechi, resturi de metal sau obiect unic, gândiți-vă la amenajarea teritoriului. S-ar putea să creeze un peisaj unic și frumos.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare