Comunicate de Afaceri

In complexul rezidential din Bragadiru de la CubicResidence.com beneficiati de locuinte la cheie

Persoanele care vor opta pentru acest ansamblu, pot accesa acest link https://www.cubicresidence.com/complex-ansamblu-rezidential-prelungirea-ghencea-bragadiru-ilfov-cubic-6.htm si vor beneficia de locuinte la cheie, in cadrul carora au fost realizate, atat finisaje interioare, cat si exterioare, de exceptie.
Viitorii proprietari vor detine case si apartamente cu un design modern, inspirat din stilul american, fiind pe placul celor mai pretentioase persoane.

Prin ce se diferentiaza acest ansamblu rezidential din Bragadiru de concurenta?

CubicResidence.com este lider pe piata imobiliara, deoarece, de-a lungul timpului, a pus bazele celor mai ambitioase proiecte si a avut grija ca orice dorinta sau necesitate a clientilor sai sa fie indeplinita. Acest dezvoltator si-a creat un renume datorita faptului ca pune pe primul loc calitatea cladirilor, si, implicit, siguranta viitorilor locatari.

Spre deosebire de concurenta, acest dezvoltator pune pret pe clientii sai, ii asculta si construieste, cu ajutorul celor mai buni arhitecti, locuintele perfecte. Acest proiect, care poarta numele de Cubic 6 este unul foarte ambitios, iar acest complex rezidential din Bragadiru este unul care se ridica la cele ma inalte standarde, intrucat:

• Este situat intr-una dintre cele mai liniste zone din apropierea Bucurestiului;
• Distanta dintre ansamblul rezidential si mall-ul AFI Palace Cotroceni este de aproximativ 10 minute de parcurs cu masina;
• Cubic Residence nu face niciun compromis atunci cand este vorba despre calitate, de aceea a folosit in construirea complexului materiale de la brand-uri renumite;
• Casele si apartamentele disponibile au 4 camere, deoarece volumul de cerere a fost foarte mare;
• Locuintele beneficiaza de finisaje, dar si de accesorii indispensabile;
• Complexul rezidential Cubic 6 din Bragadiru este construit de curand;
• Cladirile se imbina perfect cu spatiile verzi si cu alte elemente ale naturii;
• In incinta ansamblului rezidential, viitorii proprietari vor avea acces la o piscina;
• Costurile pentru o casa sau pentru un apartament sunt ideale, pentru ca raportul calitate-pret este cel mai avantajos de pe piata.

Prin ce modalitate va puteti muta in complexul rezidential din Bragadiru de la CubicResidence.com?

Dezvoltatorul CubicResidence.com va asteapta pe pagina lui, unde puteti afla mai multe despre modalitatile in care puteti intra in posesia unei case sau a unui apartament din ansamblul rezidential din Bragadiru, Cubic 6.

De asemenea, puteti apela numarul de telefon 0756 088 000 sau puteti trimite un mesaj la adresa urmatoare de e-mail: contact@cubicresidence.com.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: I.Larisa

Comentarii

Cauta

Categorii populare