Comunicate de Afaceri

Intermedieri de tranzactii imobiliare cu proprietati exclusiviste si de lux in Romania

Intermedieri de tranzactii imobiliare cu proprietati exclusiviste si de lux in Romania

 

De foarte multe ori atunci cand calatorim in tara noastra observam numeroase imobile avand caracter istoric sau o arhitectura aparte. Din pacate multe dintre acestea au fost uitate si lasate in paragina, dar din fericire in ultimii ani tot mai multe dintre proprietatile istorice au inceput sa fie renovate si sa intre pe piata imobiliara.

Astfel, daca pana acum cativa ani chiar si daca aveai bugetul pentru a achizitiona un conac, un castel sau un palat era foarte complicat sa faci demersurile necesare in acest sens, astazi lucrurile sunt mult mai simple cu ajutorul agentiei imobiliare Romania Sotheby’s International Realty (fost Artmark Historical Estate).

Aceasta agentie imobiliara intermediaza tranzactii imobiliare cu proprietati istorice si exclusiviste in intreaga tara. Toate proprietatile care se regasesc in oferta acestei agentii imobiliare sunt cu intreaga documentatie la zi astfel incat tranzactiile intre vanzator si cumparator se pot derula fara intarzieri.

Fiecare dintre regiunile Romaniei are numeroase proprietati istorice si exclusiviste care fara doar si poate atrag privirile. Astfel, de la renumitele conace din Banat, la faimoasele palate si castele din Transilvania, la vilele istorice din Muntenia sau Oltenia si pana la numeroase proprietati de vanzare in Herastrau, toate acestea se regasesc in oferta de proprietati imobiliare istorice si de lux pusa la dispozitie de cei de la Romania Sotheby’s International Realty.

Desi exista preconceptia ca astfel de imobile istorice sau imobile contemporane exclusiviste sunt prohibitive din perspectiva pretului, trebuie mentionat ca in functie de suprafata utila si in functie de suprafata intregii proprietati preturile pot fi accesibile chiar pentru toate buzunarele.

Astfel vei putea opta pentru conace de vanzare in diferitele regiuni ale tarii sau pentru proprietati de vanzare in Herastrau care pornesc de la preturi apropiate de cele ale unor imobile obisnuite in marile orase ale tarii.

Datorita faptului ca la Romania Sotheby’s International Realty vei beneficia de expertiza si de experienta unei echipe de profesionisti in domeniul imobiliar si in intermedierea tranzactiilor cu proprietati istorice si de lux, cu siguranta orice nelamurire sau orice detaliu pe care il vei solicita vor fi solutionate in cel mai scurt timp de profesionistii in tranzactii imobiliare cu proprietati de lux sau istorice.

Daca pana acum ai avut reticenta in a analiza oferta de proprietati exclusiviste din tara noastra pentru ca nu cunosteai o agentie imobiliara care sa ofere astfel de servicii de intermediere si pentru ca foarte multe dintre proprietatile istorice aveau o situatie neclara din perspectiva actelor de posesiune asupra proprietatilor respective, astazi este mult mai usor sa achizitionezi o proprietate exclusivista oriunde in tara.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa analizezi cu atentie oferta disponibila a celor de la Romania Sotheby’s International Realty. Aceasta firma specializata in tranzactii imobiliare de lux pune la dispozitia tuturor clientilor sai un catalog proprietati exclusiviste cu o multitudine de conace, palate, vile istorice, penthouse-uri sau castele.

Indiferent de zona unde iti doresti o astfel de proprietate exclusivista, in oferta celor de la Romania Sotheby’s International Realty vei putea gasi exact ceea ce iti doresti.

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare