Comunicate de Afaceri

Investitii in terenuri, zona sectorului 4

Un teren este intotdeauna o investitie buna, pentru ca, daca proprietarul considera ca nu ii mai este de folos, poate sa il scoata oricand la vanzare, indiferent de sectorul in care este situat.

Preturile de vanzare terenuri in sectorul 4 depind de suprafata acestora: cu cat intinderea este mai mare, cu atat si pretul va fi mai mare. Si zona in care este situata bucata de pamant are o mare importanta in ceea ce priveste stabilirea pretului.
Astfel, un teren poate sa porneasca de la 40-50 de euro pe metrul patrat, dar poate sa fie si 500-600 de euro pe metrul patrat.

O bucata de teren, oricat de mica ar fi, va costa mai mult daca este situata intr-o zona excelenta din sectorul 4, cum este zona Brancoveanu sau zona Parcului Tineretului. Aici ti-ai putea construi o casa de vis, nu trebuie sa aiba foate multe camere, trebuie numai sa fie confortabila. O astfel de suprafata de pamant pe care se poate construi o casa mai mare sau o vila si pentru care va mai ramane teren si pentru o curte sau pentru o gradina va costa, de asemenea, mai mult.
Terenurile care au utilitati au, de asemenea, sanse crescute sa fie vandute la un pret mai bun decat cele care nu detin astfel de facilitati.

Cum sa vinzi terenuri in sectorul 4 mai repede?

Daca ai un teren in sectorul 4 al Capitalei, atunci acesta poate sa fie vandut mai repede daca te decizi sa il dai la un pret putin mai mic decat cel al zonei.

Pentru cei interesati sa vanda terenuri in sectorul 4 sau in oricare alt sector din Bucuresti ori in alte zone ale tarii, este important de mentiont faptul ca pot da anunt referitor la terenul pe care il au de vanare pe unul dintre site-urile care promoveaza astfel de anunturi. Este o modalitate buna de a gasi un cumparator, pentru ca toata lumea foloseste internetul. Nu uita, ca pentru a atrage atentia potentialilor cumparatori este bine ca in anunt sa mentionezi faptul ca pretul este unul negociabil!

Daca nu ai timp de astfel de anunturi, poti sa apelezi si la serviciile unei agentii, care sa te ajute sa vinzi mai repede.

Sursa informatiilor despre vanzari de terenuri sector 4: http://www.nemar-rezidential.ro/vanzari/terenuri
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Active Soft - SEO RIDERS

Comentarii

Cauta

Categorii populare