Comunicate de Afaceri

Povestile de succes ale agentilor imobiliari REMAX Moldova: 8 premii la Conventia din Romania

La 22 martie 2024, în cadrul Convenției Internaționale RE/MAX România s-au adunat, ca în fiece an, cei mai performanți agenți imobiliari din rețeaua RE/MAX Moldova și România. Aceasta a fost o oportunitate unică de a celebra excelența în domeniul imobiliar și de a recunoaște contribuția adevăraților profesioniști din industrie. Atmosfera a fost încărcată de energie pozitivă și de determinare, reflectând pasiunea și angajamentul fiecărui participant pentru oferirea de servicii imobiliare de cea mai înaltă calitate.

Despre ce a fost Convenția Internațională RE/MAX România 2024?

Punctele cheie abordate la eveniment au inclus educația, evidențiind importanța continuării procesului de învățare și dezvoltare în cariera de agent imobiliar. În plus, s-a pus accent pe viziunea, misiunea și valorile care stau la baza succesului în domeniul imobiliar, subliniind importanța unei direcții clare și a unor principii etice solide în activitatea profesională.

„Imobiliare de 10”

În acest an special, sub sloganul „Imobiliare de 10”, Convenția a strălucit mai mult ca niciodată. Căci în 2024 speakerii au fost aleși pe sprânceană, cum ar fi: Joao Apolinario, directorul resurselor umane al grupului de birouri francizate RE/MAX Vantagem din Portugalia, care a adus cu el expertiza sa vastă în domeniu. De asemenea, printre vorbitori s-au numărat și Dragoș Anastasiu (președintele grupului Eurolines România), Mihai Morar (probabil cel mai cunoscut realizator de televiziune și de radio din România), Andy Szekely (fondatorul Bootcamp University și speaker profesionist), și multe alte personalități de marcă din diverse domenii care au contribuit la un eveniment plin de inspirație și informații valoroase.

RE/MAX Invest a strălucit într-un mod aparte

În cadrul acestui eveniment de marcă, RE/MAX Invest a fost în centrul atenției, aducând acasă 8 distincții prestigioase! Iar performanțele lor remarcabile au fost înalt apreciate în fața unei audiențe selecte, de profesioniști din aceeași sferă.

La numai 4 ani de la inaugurarea primului birou RE/MAX Invest din Chișinău, agenția și-a consolidat rapid poziția de lider, fiind recunoscută drept cea mai premiată agenție imobiliară din cadrul RE/MAX Moldova! Alexei Curti, Președintele RE/MAX Moldova, a oferit agenției RE/MAX Invest prestigiosul premiu „Biroul Anului 2023” din rețeaua RE/MAX Moldova, subliniind astfel angajamentul și performanța excepțională a echipei.

Printre laureați s-au numărat și câțiva agenți individuali, care au strălucit prin rezultatele lor remarcabile. Grigore Paladi a fost recunoscut drept „Agentul Numărul 1 în rețeaua RE/MAX Moldova” pentru anul 2023, demonstrând o abilitate deosebită în satisfacerea nevoilor clienților și realizarea tranzacțiilor de succes.

Un alt nume de prestigiu în rândul laureaților a fost Adrian Țurcanu, desemnat „Broker/Owner Numărul 1 în rețeaua RE/MAX Moldova” pentru 2023. Iar astfel, contribuția sa la dezvoltarea și consolidarea biroului RE/MAX Invest a fost apreciată la justa valoare.

În ceea ce privește categoria „New Affiliate”, tot agenții biroului RE/MAX Invest au obținut cele mai bune rezultate, avându-l în frunte pe Leonid Porojniuc. La categoria „Listări exclusive”, Marina Plohotniuc a strălucit prin performanțele sale remarcabile, demonstrând o abilitate deosebită în atragerea de proprietăți exclusive pe piață.

Premiile câștigate de agenții RE/MAX sunt reprezentative pentru standardele ridicate de excelență și profesionalism impuse de rețeaua RE/MAX la nivel mondial. Mai mult chiar, doi agenți din Moldova au intrat în prestigioasele cluburi RE/MAX, datorită performanței și rezultatelor lor extraordinare din 2023: cum ar fi „100% Club” (Adrian Țurcanu) și „Executive Club” (Grigore Paladi).

Povestea continuă către excelență în imobiliare și în 2024

Performanța agenților RE/MAX Moldova este, înainte de toate, o promisiune clară asupra faptului că experiența imobiliară a clienților lor este întotdeauna de calitate superioară. Aceste premii întăresc deci angajamentul echipei RE/MAX Moldova de a continua să ofere cele mai bune servicii și să reprezinte cu mândrie standardul de excelență în industria imobiliară.

Subliniem că fiecare agent premiat a început de la zero și a construit un traseu de succes prin pasiune, învățare continuă și muncă asiduă. Așadar, dacă visezi să devii un agent imobiliar de succes, lasă-te inspirat de povestea agenților RE/MAX și fă un pas decis spre viitorului tău în industria de proprietăți!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: RE/MAX Moldova

Comentarii

Cauta

Categorii populare