Comunicate de Afaceri

Pretul apartamente noi in Prahova depind de zona

Multe dintre apartamentele noi in Prahova beneficiaza de dotari noi si ofera facilitate pe care nu le intalnim la blocurile vechi, precum parcarea subterana. Apartamentele din blocurile noi se bucura si de mai mult spatiu fata de cele situate in blocurile vechi. Si arhitectua acestora difera.
Pretul apartamentelor noi in Prahova
Pretul unui apartament nou in Prahova difera in functie de zona unde este blocul amplasat, dar si de numarul de camere si de utilitati. Apartamentele noi in Prahova cu doua camere au un pret mai mic fata de cele cu trei camere si de cele cu patru camere.
De asemenea, apartamentele noi in Prahova au pret diferit si in functie de materialele folosite pentru constructie. Si cartierul are o mare importanta in stabilirea pretului unei astfel de locuinte pe care urmeaza sa o cumperi.
Centrul orasului intotdeauna inseamna un pret mai mare. Si dotarile apartamentelor noi din Prahova fie ca sunt in Ploiesti, in Mizil sau Breaza fac sa scada sau sa creasca pretul . Cele situate in cartierele marginase costa mai putin decat locuintele aflate in centrul orasului.
Preturile apartamentelor noi in Prahova care sunt situate intr-un complex rezidential, unde exista locuri de parcare sunt mai mari decat la cele care nu astfel de dotari.
Poti cumpara si apartament la rosu
Mai mult, centrala termica proprie este un factor carre duce la cresterea pretului. Daca nu are central proper, vei plati mai putin. Daca apartamentul este la rosu, atunci pretul este mai scazut cu cateva mii de euro.
Apartamentele la rosu nu au finisaje interioare, ci urmeaza ca acestea sa fie facute de noii proprietari.
Apartamentele la rosu reprezinta o tendinta a ultimilor ani pe piata imobiliara din Romania. Apartamentrele noi in Prahova fara finisaje interioare se construiesc si in prezent, astfel ca pot fi achiztionate de oricine se afla in cautarea unei locuinte.
website: http://www.imobiliare.ro/vanzare-apartamente/ploiesti
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare