Comunicate de Afaceri

Prin Rocazare.ro este intotdeauna disponibil un apartament in regim hotelier

Daca este vorba de un apartament cu 2 camere in regim hotelier, atunci persoanele care cauta cazare in Bucuresti pe termen scurt (pana in 15 nopti) sau mediu (peste 15 nopti) pot gasi apartamentul ideal prin Rocazare.ro.

Regimul hotelier practicat de Rocazare.ro respecta normele impuse de ANT (Autoritatea Nationala pentru Turism), iar apartamentele cu 2 camere disponibile in regim hotelier sunt dispuse pe marile bulevarde centrale din Capitala, in zone decente, la etaje superioare – pentru o panorama prin care cei cazati pot cerceta mai bine Bucurestiul.


Apartamentele in regim hotelier de pe Rocazare.ro, atat de usor de inchiriat!


Inchirierea unui apartament in regim hotelier de acest link https://www.rocazare.ro/apartamente-2-camere-regim-hotelier-bucuresti/, vine la pachet cu standarde de hotel, dar diferenta o constituie sentimentul de camin, de „acasa” pe care il au toti clientii. In plus, Rocazare.ro, pentru ca este unul dintre pionierii regimului hotelier din Bucuresti, cunoaste faptul ca urgentele unei cazari la Bucuresti implica costuri mari si compromisuri facute de cei care se cazeaza la hotel, de aceea agentia ofera acces rapid, facil si la costuri mici la apartamente minunate cu 2 camere, in regim hotelier.

Plata serviciilor de cazare se face in momentul preluarii cheilor, atat cash, cat si prin card bancar sau anterior prin banca sau prin PayPal. Clientii au libertatea de a alege modalitatea de plata. Rocazare.ro practica 3 categorii de preturi, in functie de perioada de cazare, si sunt exprimate in euro: 1-6 nopti, 7-15 nopti, si peste 15 nopti.

Inchirierea apartamentelor in regim hotelier de catre Rocazare.ro multumeste pe oricine

Apartamentul cu 2 camere in regim hotelier este ceea ce trebuie pentru maxim 4 persoane, si dispune de tot ceea ce dispune si o camera de hotel, numai ca are anumite caracteristici care indulcesc atmosfera si nu o lasa rigida si plata, asa cum deseori se intampla la hotel:

· Este dotat cu aer conditionat, internet wireless, TV LCD, frigider si masina de spalat, lenjerii si prosoape albe, cosmetice de hotel, paza permanenta si menaj saptamanal (daca perioada de sedere este de 7-15 nopti sau peste 15 nopti)

· Zonele de amplasare sunt atractive: celebra Piata Unirii, Calea Mosilor, Calea Calarasilor, Piata Muncii si zona corporatista Pipera

· Apartamentele sunt decomandate, potrivite atat pe perioada calatoriilor business, cat si pe timpul calatoriilor in familie. Mobilierul este unul deosebit: camera principala are fotolii, masute pentru cafea, o biblioteca, dormitorul are noptiere, pat spatios, cu draperii groase, iar bucataria are si plita pe gaz, asadar se ofera atmosfera, spatiul si intimitatea pe care multi o cauta dar putini o gasesc la hoteluri, iar cand nu mai au timp sa caute, pot sa nu faca un compromis si sa aleaga online, pe Rocazare.ro, un apartament cu 2 camere dispus spre inchiriere.

Asadar, in detrimentul unei camere de hotel mult prea standardizata pentru gusturile clientilor, si pentru care trebuie facuta rezervare in prealabil, Rocazare.ro incurajeaza cazarea usoara, rapida si la un pret accesibil in apartamentele cu 2 camere in regim hotelier.

ROcazare, agentia care detine Rocazare.ro, poate fi contactata telefonic la numerele 0768.001.001 si 0721.430.000, sau prin e-mail la adresa office@rocazare.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulian

Comentarii

Cauta

Categorii populare