Comunicate de Afaceri

Sema Parc, cel mai bun proiect de birouri al anului 2008

Aflat la cea de-a patra editie, evenimentul a avut loc in seara de 23 aprilie, la hotelul Radisson SAS din Bucuresti, reunind peste 300 de profesionisti in domeniul imobiliar din sud estul Europei. Nominalizarile au fost facute pentru urmatoarele categorii: cel mai bun furnizor de servicii, cel mai bun architect, cea mai buna firma de avocatura, cea mai buna agentie, cel mai bun investitor, cel mai bun dezvoltator, cel mai bun proiect de birouri, cel mai bun proiect comercial si cel mai bun proiect logistic.

Grupul River Invest si-a adjudecat premiul pentru cel mai bun proiect de birouri an anului 2008, primele doua cladiri de birouri de Clasa A, dezvoltate in parcul de afaceri din cadrul proiectului integrat Sema Parc.

Ambele cladiri sunt in prezent inchiriate in proportie de 100% unora dintre cele mai mari companii multinationale: British American Tobacco, Centrul Medical Unirea, Telemobil, Top Tech, CGS, Assystem, Esop, Ipsos Interactive, Tiriac Leasing, UPC Romania.

Gala Southeastern European Real Estate Awards, organizata de Europa Property este un eveniment care s-a aflat anul acesta la acea de-a patra editie. Scopul acestui eveniment este de a oferi recunoastere internationala celor mai bune proiecte imobiliare din regiune si acelor persoane sau companii care au contribuit semnificativ la dezvoltarea acestei piete. Juriul este format din specialisti cu experienta pe plan international care, pe baza unor criterii de evaluare complexa, decide castigatorii. La concurs s-au inscris proiecte din intreaga regiune de sud si est a Europei: Romania, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia si Muntenegru.


Despre River Invest

River Invest este dezvoltatorul proiectului Sema Parc, cel mai mare proiect de reconversie urbana a unei foste zone industriale, un subcentru urban modern, a carui investitie se ridica la peste 2 miliarde de euro.
Sema Parc un proiect de tip ”mixed-use” ofera o configuratie multifunctionala: un parc de afaceri cu cladiri de birouri de clasa A, o zona comerciala avand un concept unic pentru piata romaneasca – shopping village, una rezidentiala si un hotel de patru stele care va apartine unui lant hotelier international.
Sema Parc va avea o surafata construita de peste 1.380.000 metri patrati pe un teren de peste 40 de hectare, disponibil in zona semicentrala a Bucurestiului, in vecinatatea complexului studentesc Grozavesti. Proiectul are acces direct la metrou (statia Semanatoarea), este la circa 10 minute departare cu masina de Piata Universitatii iar pe viitor va beneficia de legaturi rutiere la autostrazile A1 si A2, cat si la podul Basarab, prin lucrarile de infrastructura preconizate de Municipalitate.
Grupul River Invest, controlat de omul de afaceri Ion Radulea, activeaza din anul 2003 in domeniul afacerilor imobilare, realizand achizitii de proprietati, dezvoltare imobiliara si administrare de proprietati.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare