Comunicate de Afaceri

Sfaturi de inchiriere a unui birou pentru un business mic sau mediu

Pentru orice afacere, primul pas in a se dezvolta este un birou fizic. Indiferent de tipul de firma, ne gandim la o cladire de birouri, considerand ca avem nevoie sa inchiriem un spatiu potrivit pentru business.

Cateva sfaturi utile pentru a alege un spatiu pentru biroul tau astfel incat sa stai linistit ca ai facut alegerea cea mai buna de pe piata pentru bugetul tau.

1. Alege o inchiriere birou Bucuresti pe termen lung. Chiar daca presiunea este mai mare la un contract pe 5-10 ani, exista mai multe avantaje. Chiria va fi mai mica pentru ca felixibilitatea celui care vinde creste la o un contract mai avantajos pentru el. In acest mod vei avea incredere ca te poti dezvolta ani de zile in acelasi spatiu si te va motiva sa iti cresti afacerea.

2. Inchiriaza un spatiu mai mare decat cel strict necesar. Asta doar in cazul in care afacerea iti permite acesta investitie. Cu un spatiu mai mare, nu va trebui sa te ingrjiorezi cand numarul angajatilor va creste sit e va impinge sa lucrezi pentru a avansa cat mai repede.

3. Da atentie detaliilor. Spatii de birouri sunt peste tot in oras, dar sunt mai putine cele care iti ofera conditii special pentru desfasurarea activitatii tale. Un birou cu mai multe ferestre iti ofera mai multa lumina naturala si mai mult aer curat, conditii care favorizeaza cresterea productivitatii.

Piata imobiliara se adapteaza de la an la an la cereri si este tot mai deschisa celor care isi deschid o afacere mica sau medie prin crearea de spatii potrivite necesitatilor acestui tip de client.

Evident, trebuie sa fii iei in considerare tipul de business si tipul de client caruia afacerea ta se adreseaza. In acest sens, nu este suficient sa alegi cea mai buna oferta de pe piata ci sa alegi sic el mai bun loc din oras.

Alege cea mai buna zona din oras si strada in cazul in care afacerea ta depinde de traficul de potentiali clienti care trebuie sa-ti bata la usa. Si pentru inchiriere birouri este nevoie de putina investigatie pe piata imobiliara in ceea ce priveste firmele si ce pot oferi acestea.
Unele birouri vin deja mobilate, cu aer conditionat instalat si te scutesc de anumite costuri adiacente.

Orienteaza-te spre cea mai buna solutie pentru spatiu de inchiriat: cladire de birouri, vila, sau apartament. Fiecare are avantajele ei. Te poti interesa si de cheltuieli necesare care se adauga chiriei lunare: electricitate, apa, pentru a estima costurile.

Cele mai bune dar si cele mai scumpe spatii sunt cele in zonele centrale ale orasului. Cu toate acestea, daca biroul se afla intr-o zona buna si are acces rapid la metrou, este suficient pentru client.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Advanced Ideas

Comentarii

Cauta

Categorii populare