Comunicate de Afaceri

Supravegherea video, din ce in ce mai prezenta in lume

Acest lucru poate sa ii impiedice pe unii sa se comporte natural si le poate oferi o doza de siguranta celorlalti, care se simt mult mai bine intr-o societate in care fiecare lucru este cunoscut, mai ales atunci cand este vorba despre spatiul public. Ce este cert insa,este faptul ca succesul sistemelor de supraveghere este din ce in ce mai prezenta in lume, asadar, fie ca vrei, fie ca nu vrei, trebuie sa il accepti si trebuie sa il adopti.
Practic, odata cu aprecierea din ce in ce mai mare pe care o au utilizatorii casnici pentru sistemele de supraveghere, cei care nu au astfel de sisteme sunt supusi unui risc mare de a fi furati. Hotii vizeaza, de regula, casele nesupravegheate si pe masura ce sunt mai putine, pe atat de mult creste riscul de spargere. Asadar, este esential sa iei in considerare dotarea casei cu un astfel de sistem.
Din fericire, pretul unui sistem de supraveghere video nu mai este la fel de mare cum era la inceput, ba chiar este destul de accesibil. Cu doar cateva sute de lei poti sa achizitionezi un sistem analog cu 4 camere, de pe http://www.skut.ro , care isi poate face treaba extrem de bine si care iti poate oferi siguranta de care ai nevoie. Ramane de vazut ce tip de sistem sa iti cumperi si de ce trebuie sa tii cont atunci cand faci o astfel de achizitie.

Care sunt, asadar, factorii care decid achizitia unui sistem de supraveghere video?

In primul rand trebuie sa tii cont de mediul pe care il supraveghezi. Este foarte important sa cunosti la perfectie zona supravegheata, pentru a sti care sunt camerele de care ai nevoie. Analizeaza bine interiorul si exteriorul casei si gaseste cele mai vulnerabile locuri, prin care se poate patrunde in ea. Este bine ca inainte de a achizitiona sistemul sa incerci sa gandesti ca un hot. Inchide toate usile si toate geamurile si incearca sa patrunzi in casa fara sa ai o cheie. Daca reusesti, inseamna ca ceva nu este in regula si inseamna ca locul pe unde ai intrat trebuie sa fie supravegheat.
Dupa ce ai analizat foarte bine spatiul supravegheat, este timpul sa alegi camerele de supraveghere. Este o misiune destul de dificila, in conditiile in care diversitatea este una extrem de mare. Din acest motiv, este indicat sa alegi la un specialist in domeniu. Daca nu apelezi la un specialist insa, poti sa tii cont de faptul ca exista camere special dedicate pentru exterior, camere special dedicate pentru interior si camere destinate anumitor momente ale zilei. Spre exemplu, camerele dotate cu infrarosu sunt destinate zonelor intunecate sau perioadei din timpul noptii, in timp ce camerele dotate cu senzori de miscare sunt destinate celor care vor sa economiseasca spatiu pe HDD si chiar si energie electrica.
DVR-ul este un alt element care trebuie ales cu cea mai mare atentie. Acesta este punctul central al sistemului de supraveghere si este cel care preia imaginile si le transmite mai departe. Asigura-te ca este un DVR de buna calitate si ca poate suporta toate camerele de care ai nevoie. Daca te gandesti ca ai putea sa extinzi spatiul de supraveghere, poti sa achizitionezi un DVR cu mai multe canale, deoarece te va ajuta sa ai un control mult mai bun asupra spatiului supravegheat.
Evident, pe langa aceste elemente exista si altele, cum ar fi cablurile, sursele de alimentare sau monitorul. Tine cont de toate aceste elemente si evident, nu neglija pretul. Nu te axa insa doar pe pret, deoarece un pret mic poate sa iti aduca o calitate indoielnica. Alege prima data produsele de calitate si abia apoi compara-le in functie de pretul pe care il au.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: contentseo

Comentarii

Cauta

Categorii populare