Comunicate de Afaceri

Tamplaria PVC ideala pentru orice tip de locuinta

Unul dintre cele mai importante aspecte ale construcției unei case este alegerea materialelor și a finisajelor,care in final sa asigure confortul, siguranța dar mai ales rezistenta in timp a construcției.

In ultimi 20 de ani o opțiune care a devenit tot mai utilizata pentru tamplaria ferestrelor și ușilor este folosirea profilelor PVC.

Tamplaria PVC este o soluție moderna și eficienta pentru ferestre și uși, care este considerata o alternativa mai buna la tamplaria tradiționala sau din aluminiu.

Aceasta lucru se datoareaza faptului ca PVC-ul este un material durabil, rezistent la coroziune și intemperii,fara a necesita intreținere constanta.

Chiar daca poate fi mai scumpa decat alte optiuni de tamplarie,cea din PVC este o investie pe termen lung

In plus, tamplaria PVC are proprietați excelente de izolare termica și fonica,ceea ce inseamna ca aceasta va contribuie la reducerea costurilor de incalzire și la o mai buna protecție impotriva zgomotului din exterior.

PVC-ul  fiind un material care se poate recicla,face tamplaria din PVC sa fie o opțiune mai sustenabila din punct de vedere ecologic.

A alege tamplaria PVC pentru o casa care urmeaza sa fie construita nu poate fi decat o optiune foarte avantajoasa pe care trebuie sa o luati neaparat in calcul

Montarea tamplariei PVC este un proces relativ simplu și rapid, este usor de curatat si intretinut,facand viata mai usoara propietarului

Inainte de a alege tamplaria PVC pentru o casa nou-construita, este important sa consultați un specialist in domeniu, care poate evalua nevoile specifice ale proiectului și poate oferi soluții personalizate și adaptate pentru cea ce veti avea nevoie la noua constructie.

Deși tamplaria din PVC poate fi afectata de lumina directa a soarelui sau de temperaturi extreme,exista pe piata soluții speciale care pot fi aplicate pentru a proteja tamplaria și a-i prelungi durata de viața.

Cele mai populare profile PVC sunt cele de culoare alba dar ele sunt disponibile in foarte multe nuante de culori,care nu au nevoie de vopsire sau etansare si astfel intretinerea lor este minima fata de profilele din aluminiu care necesita o intretinere mai speciala.

Profile PVC se curata simplu si rapid doar cu carpa umeda imbibata in apa sau putin detergent.

Profile din PVC nu ruginesc fata de cele din aluminiu care la un moment dat ajung sa rugineasca.Au o durata de viata de estimata la minim 25 de ani dar in functie de alte aspecte si de prelucrarea materialului timpul de viata poate creste semnificativ.

Ca orice material sau produs, PVC-ul are dezavantaje:unele profile se pot ingalbeni daca materialul este de slaba calitate,deci atentie atunci cand cumparati trebuie sa alegeti un producator cunoscut de astfel de profile.

Datorita izolarii perfecte nu va permite ventilarea corecta a locuintei.

Un alt dezavantaj este acela ca este sensibil la socurile mecanice

Pentru a alege cea mai buna optiune de profile PVC pentru casa ta intra pe siteul https://gealan-ferestre.ro firma cu peste 13 ani experienta in producerea de ferestre si usi din PVC sau aluminiu,cu o vasta expertiza in montarea lor.

O echipa de profesionisti in termopane te va consilia sa alegi varianta cea mai avantajoasa pentru proiectul casei tale.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: login promotion srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare