Comunicate de Afaceri

Tot mai multi oameni cumpara mobila online! Motivele?

Tot din studiul realizat reiese ca in topul preferintelor cumparaturilor se afla mobila. De ce? In primul rand pentru ca tot mai multe magazine de mobila au o gama variata pe care o expun pe Internet. In magazine, producatorii nu reusesc sa aduca toate produsele pe care le au disponibile, iar in depozitul de lucru nu le calca multe persoane pragul. Astfel, oamenii au posibilitatea de a vedea o gama larga de produse.

Un alt motiv pentru care oamenii apeleaza la cumparaturile online pentru moblier este acela ca foarte multi producatori asigura transportul gratuit. Astfel, ei nu trebuie sa isi mai faca probleme cu privire la gasirea unui autoturism cu care sa isi aduca elementele de mobilier acasa.

Se pare ca in topul preferintelor celor care au cumparat mobila online anul precedent se afla mesele. Un reprezenant al magazinului online www.Modela.ro ne-a dezvaluit faptul ca au avut o cerere foarte mare in anul ce a trecut la acest tip de mobila, iar inceputul acestui an se dovedeste a fi promitator. Acest fapt se datoreaza si modelelor diferite pe care producatorul le pune la dispozitie, si preturilor excelente. La o simpla accesare a acestui site, oricine poate observa ca ele sunt inedite: unele masute sunt multifunctionale si se pot folosi cu succes in spatiile mici. De exemplu, o masa la care puteti lucra se poate strange pe perete, iar aceasta contine si cateva rafturi pe care puteti pune alte lucruri.

Romanii cumpara online mobila si pentru ca gasesc mai multe culori decat intr-un magazin. De altfel, foarte multi producatori ofera posibilitatea clientului de a selecta culoarea dorita. Din studiu reiese si ca tot mai multi romani renunta la culorile de maro, alegand unele mult mai indraznete. La decizia lor contribuie si faptul ca magazinele le pun la dispozitie imagini cu mobila pe care o doresc in diferite cadre, astfel incat sa isi dea seama de cum s-ar integra aceasta in casa lor.

Magazinele online reactioneaza prompt, iar asta pare a-i incanta pe toti oamenii. Datorita faptului ca producatorii inteleg ca trebuie sa aiba un comportament profesionist fata de clienti, ei reusesc sa atraga mult mai multe comenzi.

Aceasta modalitate de a face cumparaturi este extrem de usoara. Fiecare persoana isi alege produsul, il adauga in cos si asteapta sa ii fie livrat, platind in momentul in care ii vine comanda. Este cea mai comoda varianta, pentru ca astfel romanii economisesc timp, iar timpul inseamna bani. De asemenea, ei au descoperit ca foarte multe astfel de magazine au preturi foarte convenabile si ca adesea produsele lor intra la oferta.

Avantajele mediului online ii atrag pe romanii care vor sa nu mai piarda timpul cu cautarea mobilei potrivite. Astfel, ei au posibilitatea de a afla direct dimensiunile elementului de mobilier pe care vor sa il cumpere si pot masura direct in casa lor, beneficiaza de transport gratuit, de un raspuns prompt si pot gasi modele inedite. Se pare ca si usurinta cu care pot comanda ii determina pe romani sa cumpere online.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare