Comunicate de Afaceri

Alege becuri Led calitative numai de la LED Concept

De ce sa alegi becuri led

Becuri cu LED au devenit cele mai noi si mai cautate produse din domeniul iluminatului datorita caracteristicilor lor. Comparativ cu toate celelalte tehnologii dezvoltate si utilizate anterior, acestea se bucura de multe avantaje uriase, de la consum la eficienta si chiar ecologie.
becuri led
Becuri cu LED sunt dezavantajoase pentru unele persoane din punct de vedere al pretului si pot fi considerate mai mari. Costul unui astfel de bec este de aproximativ zeci de lei, ceea ce este mult mai scump decat alte tipuri de becuri. De exemplu, daca intreaga casa este iluminata cu becuri LED, atunci investitia va fi destul de costisitoare. Cu toate acestea, in timp, prin economisirea energiei in casa, costul va fi redus semnificativ.

Avantaje de top

Aceasta optiune este de aproximativ 10 ori mai economica decat optiunea clasica. Aceasta inseamna ca aproximativ 10 astfel de becuri vor consuma la fel de multa energie electrica ca becurile clasice, astfel incat sa puteti lumina spatiul cu mai putini bani;

Consumul de energie al becuri este mult mai mic. Un filament clasic care transforma aproximativ 5% din energia electrica pe care o consuma in lumina, iar restul in caldura. Prin urmare, putem spune ca versiunea clasica a iluminatului este mai fierbinte decat iluminarea;

Ele pot fi utilizate in multe combinatii de design interior. Folosind aceste becuri , arhitectii si designerii pot crea nenumarate machete care va pot infrumuseta casa. Clasicul ofera variante de design interior foarte limitate, deoarece au dimensiuni mari si genereaza multa caldura.

Ce trebuie sa stiti despre aceste becuri LED?

Ori de cate ori vorbim despre becuri LED, trebuie sa luam in considerare eficienta si durabilitatea acestora. Becurile sunt considerate a fi un pas major inainte in scara dezvoltarii iluminatului public si privat. Tehnologia LED are diode emitatoare de lumina. (De aici si numele bec LED).

Deoarece au noi tehnologii care sunt mai ecologice si consuma o putere extrem de redusa, acest fapt determina ca tot mai multi oameni aleg aceste becuri LED.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare