Comunicate de Afaceri

Aparat inovator pentru producerea nanopulberilor gata pentru piata

Incepand din septembrie 2016, compania noastra, Process Innovation Nucleus S.R.L., implementeaza un proiect finantat din fonduri publice, care urmareste dezvoltarea unui proces inovator de producere a nanopulberilor si  a echipamentului aferent. Faza de dezvoltare experimentala si faza activitatilor de inovare au generat rezultate foarte bune. A fost construit un prototip de capacitate industriala pentru producerea nanopulberilor, care a fost testat cu succes si certificat in conformitate cu standardele armonizate UE aplicabile acestui tip de echipament. A fost astfel validata noua nanotehnologie dezvoltata in cadrul proiectului.

Compania noastra se pregateste acum pentru piata. Avem capacitatea industriala de a fabrica aparate pentru producerea nanopulberilor pe care sa le putem la dispozitia clientilor interesati. Putem, de asemenea, sa acordam licente si nu numai privind drepturile de proprietate industriala aferente tehnologiei din spatele echipamentului dezvoltat.

Pentru informatii detaliate si specificatii tehnice va rugam sa ne contactati la http://nanoapparatus.ro/contact/.

Proiectul “Prototip pentru validare nanotehnologie inovatoare si linie de productie”, SMIS 104269, este cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 Axa Prioritară 1 – cercetare, dezvoltare tehnologică și inovare (CDI) în sprijinul competitivității economice și dezvoltării afacerilor - Acțiunea 1.2.1.

PROCESS INNOVATION NUCLEUS S.R.L.

Mihailesti, Giurgiu

Download fisiere
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Process Innovation Nucleus SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare