Comunicate de Afaceri

Aplan Distribution anunta reduceri la majoritatea produselor

Aplan Distribution, unul dintre cei mai importanti furnizori de produse de ambalare si protectia bunurilor din tara, anunta o promotie constand in reduceri de pret de pana la 7% la majoritatea produselor disponibile pe site-ul aplantape.ro

Printre produsele comercializate pe site se afla 25 tipuri de benzi adezive, cu variante de dimensiune, culoare si rezistenta, potrivita pentru orice tip de utilizare, precum si o variata gama de folii de ambalare, folii stretch, folii cu bule, folii PEE, toate cu variante de culoare si dimenisune pentru a satisface orice nevoie de ambalare. De asemenea, Aplan acopera si orice nevoie de impachetare industriala, oferind cutii de carton de cea mai buna calitate, carton ondulat, coltare de carton si cele mai rezistente benzi PP.
 
Datorita departamentului de distributie bine pus la punct, Aplan livreaza in maxim 24 ore oriunde in tara, indiferent de greutatea marfurilor. Firma asigura transport gratuit la comenzi de peste 500 RON.
 
Promotia este valabila in limita stocului disponibil. Pentru comenzi accesați site-ul https://www.aplantape.ro sau contactati firma Aplan la datele de contact de mai jos:

Email: comenzi@aplantape.ro
Telefon: 0735644451 (Luni-Vineri 08:00-16:30)

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Aplan Distribution

Comentarii

Cauta

Categorii populare