Comunicate de Afaceri

Becuri LED – o tehnologie ce avanseaza constant

Alege becuri Led si bucura-te de beneficii

Tehnologia LED a devenit una dintre cele mai populare tehnologii de astazi si tot mai multi oameni aleg sa cumpere becuri LED in detrimentul becurilor obisnuite.

Vrei sa faci o schimbare si sa alegi un bec cu tehnologie LED? Acestea sunt cateva criterii pe care ar trebui sa le alegeti pentru aceasta noua tehnologie.
becuri LED
Unul dintre principalele criterii pentru alegerea acestor becuri LED este culoarea si intensitatea luminii. Merita mentionat faptul ca LED-urile rosii si verzi au nevoie de un „prieten” albastru pentru a obtine faimoasa lumina alba.

La ce trebuie sa acordam atentie

Puterea-Luminozitatea acestui tip de sistem de iluminare cu becuri este diferita de becurile conventionale. In acest caz, puterea nu este reprezentativa, deoarece un astfel de sistem de iluminat necesita mai putina energie pentru a ilumina. De exemplu, un bec cu LED de 12 wati este echivalent cu un bec cu incandescenta de 60 de wati. Lumenii sunt cel mai important indicator al luminozitatii. Un astfel de sistem de iluminat de 20 de wati are 1.600 de lumeni, ceea ce echivaleaza cu un bec de 100 de wati. Vezi o gama avantajoasa aici: https://electric-concept.ro/Becuri-Led

Pretul pastreaza raportul neschimbat, la fel ca si masinile electrice, unele becuri sunt mai scumpe de cumparat. Dar, desigur, veti economisi o multime de bani in timpul utilizarii. Retineti insa ca, pentru a vedea rezultatele pe factura, trebuie sa inlocuiti toate sau cel putin cateva becuri din casa;

Cost suplimentar - fii atent, daca ai comutatoare care pot reduce luminozitatea, trebuie sa stii ca acestea nu sunt intotdeauna compatibile cu becurile cu LED-uri. Exista doua modalitati de a rezolva aceasta problema:

  • Fie inlocuiti comutatorul;
  • Fie cumparati niste becuri LED compatibile, dar pretul poate fi mai mare;

O noua generatie de becuri LED poate reduce consumul de energie!

Da, este real. Comparativ cu generatiile anterioare de produse, aceste becuri LED consuma mult mai putina energie. O serie de studii au aratat ca diferenta dintre acest bec si generatiile anterioare de becuri este imensa. Chiar daca performanta lor este aceeasi in ceea ce priveste cantitatea de lumina pe care o produc, noua versiune consuma cu 5-6 wati mai putina energie.

In ceea ce priveste oportunitatile de cumparare, aceste becuri cu led pot fi achizitionate de la Electric Concept!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare