Comunicate de Afaceri

Business mai eficient cu soluții software pentru logistică

soluțiile software pentru logistică leagă procesele și automatizează lanțul de aprovizionare și oferă o vizibilitate îmbunătățită de la un capăt la altul. Vremurile actuale sunt extrem de dinamice, procesele sunt digitalizate din ce în ce mai mult, sunt integrate și automatizate pentru a crește eficiența și a reduce costurile.

După ce a trecut șocul iniţial al crizei actuale, toate companiile se văd nevoite să se adapteze rapid noilor realităţi, iar investiţiile în noi tehnologii și sisteme pentru optimizarea activităţii sunt cele care le permit acest lucru. În doar câteva luni digitalizarea în logistică a devenit o necesitate, ținând cont de cerințele consumatorilor și cele ale pieței. Așteptările sunt mari,se dorește accesibilitate, transparență, acces 24/7 la informații și mecanisme pentru a anticipa schimbările cu privire la datele de livrare. 

 

Potrivit unui studiu realizat de Capgemini, companiile sunt foarte entuziaste în ceea ce privește proiectele de digitalizare, acordând o atenție deosebită rentabilității investiției (ROI), păstrând o medie de 18%. Aceasta înseamnă o reducere semnificativă a costurilor (așa cum indică 77% dintre respondenți) și o creștere a veniturilor (56%), care sunt principalele obiective ale digitalizării lanțului de aprovizionare. Un avantaj suplimentar este amortizarea rapidă a investițiilor în automatizare, care durează de obicei până la 12 luni.

 

Eficiență și optimizare cu soluții software pentru logistică

 

WiSoft Professional Services împreună cu BITSoftware înţelege importanţa optimizării proceselor logistice, iar gama de soluții software pentru logistică pe care noi le oferim contribuie la reducerea costurilor şi la optimizarea unei game largi de procese: de la managementul comenzilor, controlul stocurilor, până la accelerarea lanțului de aprovizionare.

 

Soluțiile noastre pentru logistică permit integrări software cu orice aplicație de tip EDI, TMS, YMS, precum și integrări hardware cu dispozitive handheld sau imprimante industriale. 

 

FluxVision este soluția WMS în cloud, care automatizează și optimizează fluxurile logistice, oferind trasabilitate completă.

 

WiData Inventory este aplicația care eficientizarea procesul de inventariere și de gestiune a mijloacelor fixe. 

 

SocrateERP este soluția ERP în cloud pentru eficiență în aprovizionare, comenzi, activitate contabilă și generare de documente. 

 

SocrateBI este soluţia de Business Intelligence în cloud care oferă indicatori și analize specifice. 

 

Indiferent de industrie și tipul de activitate, aceste soluții oferă  managerilor cheia către deciziile corecte, întotdeauna la timp, bazate pe informații concrete, nu doar pe intuiție. Într-un mediu de business imprevizibil, soluțiile software pentru logistică sunt indispensabile.

 

Pentru o discuție mai amplă referitoare la nevoile de digitalizare și eficientizare ale business-ului dumneavoastră, dar și o prezentare a soluțiilor pe care noi le oferim, vă rugăm să ne contactați

Social Media
Vezi toate articolele autorului: BITSoftware

Comentarii

Cauta

Categorii populare