Comunicate de Afaceri

Cauti mobilier bucatarie modern? Pentru o amenajare impecabila alege mobila la comanda!

Selectezi impreuna cu producatorul piesele de mobilier bucatarie care sunt de baza pentru tine, iar ele se vor integra perfect in ansamblul incaperii si vor defini stilul si personalitatea intregii familii. Chiar daca este o investitie mai crescuta decat daca ai cumpara mobilier standard din magazinele de profil, te asiguri ca ai parte de o amenajare impecabila. Unde gasesti cel mai apreciat mobilier, „made in Italy”, afli din acest scurt ghid practic.

Nu uita: utilitatea spatiului este un must have in orice bucatarie

Sa achizitionezi mobila la comanda este una dintre cele mai inspirate alegeri, mai ales atunci cand ai in plan realizarea unui decor exceptional. Dar dincolo de asteptarile stilistice, este extrem de important – pentru o incapere ca bucataria – sa acorzi toata atentia detaliilor care se axeaza pe utilitatea practica a spatiului. Inainte de orice, bucataria este o incapere cu un important rol functional, si trebuie sa iti ofere tot contextul necesar pentru a putea gati intr-un mod organizat, si nu haotic. Spatiile de depozitare sunt esentiale, la fel ca si locurile speciale pentru electrocasnice sau alte elemente absolut indispensabile in bucatarie. Trebuie sa te asiguri ca acest spatiu este unul practic, organizat si iti ofera un plus de confort.

Bucataria este si un spatiu de socializare, iar design-ul reflecta personalitatea intregii familii

Daca dormitorul este un loc intim, atunci bucataria este acea incapere deschisa tuturor celor care calca pragul unei locuinte, la fel ca baia. Aceste doua incaperi reflecta personalitatea intregii familii si sunt ca o carte de vizita, pentru intreaga casa. O bucatarie amenajata modern, cu bun gust, nu este un moft. Este important sa poti crea spatiul necesar care sa te faca sa te simti confortabil si mandru. Intr-o bucatarie, nu ornamentele si accesoriile decorative sunt in plan principal, ci piesele de mobilier selectionate atent care ghideaza stilul amenajarii. Chiar si intr-un spatiu de dimensiuni mici, rezultatele pot fi cu adevarat fabuloase, daca intreg conceptul de amenajare se pliaza pe asteptarile si nevoile familiei tale.

O bucatarie de vis poate fi a ta mai simplu decat ai fi crezut, cu mobilier bucatarie Mykitchen.ro

Nu piese traditionale vei regasi la Mykitchen.ro, ci o reinventare moderna a mobilierului care scoate orice bucatarie din anonimat. Bun gust dus pana la cele mai inalte cote, elemente care asigura igiena deplina, accent pe detalii, forme si culori, si o buna organizare a spatiului de care dispui, luminat corespunzator. Prin conceptul „made in Italy”, cei de la Mykitchen.ro se fac remarcati de peste 20 de ani pe piata si creeaza mobilier bucatarie de cea mai buna calitate.

Nu este exagerat cand spunem „bucatarii de vis”, pentru ca rezultatele din portofoliul lor asta reflecta. Asadar, daca vrei sa te lasi pe mana profesionistilor, colaborarea cu aceasta firma este – fara dar si poate – una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face. Vei gasi oameni deschisi, creativi, pasionati, pregatiti sa iti transforme bucataria intr-un loc de vis.

Date de contact

Tel: 0749032522

E-mail: info@mykitchen.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare