Comunicate de Afaceri

CE SUNT SURUBURILE CU BILE SI CAND LE POTI FOLOSI?

Atunci cand au cate ceva de reparat in casa sau in curte, multi oameni aleg sa cheme specialisti in domeniu care sa rezolve situatia. Mult mai economic ar fi insa daca persoanele interesate s-ar ocupa ele insele de micile reparatii.

In acest sens, in fiecare casa trebuie sa existe neaparat cateva unelte, dar si cateva accesorii necesare pentru reparatii. Cei care vor sa nu mai cheltuie bani pot descoperi in randurile urmatoare care sunt lucrurile pe care ar fi foarte bine sa le cumpere.

Ciocane

Pentru inceput, ciocanele sunt absolut indispensabile in orice camin. Cu ajutorul acestora se pot intreprinde foarte multe tipuri de activitati, incepand de la agatarea tablourilor si pana la fixarea cuierelor si chiar la montarea mobilei. Este vorba despre o investitie care nu presupune foarte multi bani, dar care, pe termen lung, este excelenta!

Roti si curele dintate

Rotile si curelele dintate sunt accesorii foarte utile, care pot

 servi la unele reparatii imediate, care nu necesita neaparat prezenta unor specialisti in domeniu. Cu putina indemanare, dupa o documentare atenta, toti adultii se pot ocupa de inlocuirea rotilor.

 

Surubelnite

Alte obiecte care trebuie sa se regaseasca neaparat in orice casa sunt surubelnitele. Acestea sunt disponibile in diferite marimi si greutati, astfel incat sa poata fi manuite cat mai usor. Cu ajutorul surubelnitelor se pot intreprinde multe tipuri de activitati si reparatii. In doar cateva minute, suruburile pot fi desfacute, fie ca este nevoie de inlocuirea unei placi de lemn, fie ca este nevoie de desfacerea si repararea unui aparat electrocasnic.

 

Suruburi cu bile

Suruburile cu bile sunt micute, insa foarte practice si utile. Ele pot fi pastrate in cutii speciale sau in pungi inchise ermetic, pentru ca atunci cand sunt necesare sa poata fi gasite usor. Pe piata exista o gama variata de suruburi cu bile, astfel incat sa poata fi folosite atunci cand este nevoie. Cel mai mic diametru disponibil este cel de 12 x 4 mm, iar cel mai mare este de 50 x 10 mm.

Rulete

Cu ajutorul ruletelor pot fi masurate toate tipurile de suprafete. De exemplu, cei care doresc sa isi schimbe mobila din bucatarie trebuie sa stie care sunt dimensiunile dupa care trebuie sa se uite atunci cand merg la cumparaturi. Ruletele sunt disponibile in foarte multe variante, incepand de la materialele din care sunt realizate si pana la dimensiunile pe care le pot masura.

Masini de gaurit

Nimeni nu-si doreste sa dea gauri in pereti manual, motiv pentru care masinile de gaurit sunt extrem de practice. In doar cateva secunde, gaurile sunt gata, iar corpurile de mobilier pot fi montate foarte usor. Utilizatorii nu au nevoie decat de curent electric si de putina rabdare pentru a se ocupa de lucrurile mici, care fac diferenta.

Clesti

Nu in ultimul rand, clestii sunt si ei necesari in orice gospodarie. Acestia pot fi folositi la scoaterea cuielor, precum si strangerea ori la tragerea foarte usoara a diferite tipuri de obiecte. Utilizatorii pot cumpara clesti simpli, clesti pentru tevi sau clesti speciali pentru electronica, in functie de nevoile personale.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: VNL TAMUNAR COMPLETE SERVICES SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare