Comunicate de Afaceri

Ce trebuie sa stim atunci cand dorim sa cumparam o masa bucatarie si nu vrem sa dam gres?

Inca de la inceputul zilei, cand pregatim micul dejun, pana la final de zi cand luam o cina rapida la o masa bucatarie, in cazul in care nu dispunem de un living sau de o masa in living, bucataria este un loc pe care il frecventam des.

Deoarece oferta de mese de bucatarie de pe piata este extrem de variata, va oferim cateva sfaturi pentru a facilita gasirea unei mese ideale pentru acest spatiu. Avand o masa bucatarie ideala, toate necesitatile ne sunt indeplinite.

Ce trebuie sa avem in vedere cand achizitionam o masa bucatarie?

Dimensiune

Primul lucru pe care il vom face este masurarea spatiului disponibil. Este inutil sa cumparam o masa mare daca aceasta limiteaza zona de trecere sau face incomod contactul cu restul mobilei de bucatarie si a electrocasnicelor ce necesita spatiu de deschidere (frigider, aragaz, cuptor cu microunde etc.).

Deci, decideti unde veti plasa masa si faceti masuratorile, lasand suficient spatiu pentru scaune sau alte obiecte. Este clar ca nu putem adauga spatiu suplimentar unei incaperi mai mici, dar o buna distributie ne va salva de durerile de cap. Daca bucataria este foarte mica, va fi necesar sa ne concentram asupra functionalitatii mesei, cumparand una care incape corespunzator si care nu ne incomodeaza cand vrem sa ajungem dintr-o parte in alta a bucatariei.

Utilizare

De asemenea, trebuie sa stiti exact cat de mult si la ce veti folosi masa. Veti folosi masa pentru a manca si a lua cina la ea in mod regulat? In plus, aceasta poate fi o oaza ocazionala de munca sau relaxare, sau locul ideal unde copiii isi fac temele cand vreti sa fiti langa ei dar sa si pregatiti mancarea in acelasi timp.

Evident, decizia dumneavoastra va conditiona stilul si materialele mesei. Daca doriti, de asemenea, sa o utilizati ca spatiu suplimentar la pregatirea si prepararea felurilor de mancare, trebuie sa aveti grija la cerintele de igiena. In acest caz, acordati o atentie deosebita suprafetei: aruncati materiale poroase, cum ar fi lemnul, care poate fi deteriorat de umiditate si poate contamina alimentele. In schimb, cautati articole usor de curatat sau care au un strat de acoperire sanitar.

 

Aspect

Nu in cele din urma, ar trebui ca o masa bucatarie sa se potriveasca atat cu scaunele (daca nu este deja cumparata la un set complet), cat si cu restul incaperii. Acest lucru va crea un tot unitar din punct de vedere stilistic, si va transforma bucataria intr-un spatiu aspectuos, dar functional. Bucatariile, in general, sunt locuri foarte practice, astfel incat stilul clasic nu este neaparat cel mai intalnit. Un stil simplu, in schimb, fie el modern sau nu, se potriveste de minune.

Masa bucatarie - Elvila.ro

O masa bucatarie buna de pe Elvila.ro face viata mai usoara atunci cand vine vorba de gatit, de a ne organiza inaintea plecarii la supermarket sau de a avea un timp de calitate cu cei dragi. Ca orice ustensila sau chiar aparat electrocasnic, masa are un rol important in productivitatea si confortul din bucatarie, iar Elvila.ro se asigura aici ca avem mereu cele mai bune produse pentru atingerea acestor standarde.

Elvila are 34 de magazine la nivel national, un lucru avantajos pentru cei ce doresc mobilier din acest loc, insa pune la dispozitie si optiunea de a comanda online, utilizand cosul de cumparaturi de pe Elvila.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare