Comunicate de Afaceri

Cele mai populare instrumente de masura din oferta Ronexprim

Specialistii din domeniile tehnice utilizeaza zilnic instrumente de masura care le permit sa analizeze diversi parametri precum curentul electric ori alte fenomene fizice pe care le intalnesc prin prisma activitatii lor. In Romania, cei mai multi profesionisti din aceste domenii isi cumpara produse de la Ronexprim. Compania, fondata in 1991, este lider pe piata romaneasca de instrumente de masura, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica.

Iata in continuare care sunt cele mai populare produse din oferta companiei:

1. Osciloscoape. Acestea sunt instrumente de masura care ajuta la masurarea semnalelor de tensiune cu frecventa constanta, dar si a mai multor semnale de tensiune care evolueaza. Datorita versatilitatii sale, osciloscopul are un spectru larg de functii, printre care afisarea, tiparirea si salvarea rezultatelor in format electronic, analiza si interpretarea semnalelor, memorarea datelor, dar si numeroase metode de modelare si reglare.

2. Camere de termoviziune. Aceste instrumente de masura sunt folosite pentru masurarea oscilatiilor si diferentelor de temperatura dintre diverse componente si materiale, pentru prevenirea sau depistarea unei potentiale probleme de functionare. Ronexprim iti pune la dispozitie o gama larga de camere de termoviziune pentru aplicatii industriale sau pentru mentenanta predictiva in constructii. De asemenea, compania iti furnizeaza servicii de consiliere tehnica, oferindu-ti tot ajutorul de care ai nevoie pentru instalarea si punerea in functiune a echipamentelor.

3. Megohmetre. Megohmetrele sunt instrumente de masura indispensabile pentru orice specialist din domeniile tehnice. Acestea le permit sa testeze rezistenta de izolatie, verificandu-i integritatea pentru a depista eventuale erori de conectare, dar si pentru a vedea daca exista cabluri sau instalatii deteriorate. Masuratorile realizate cu ajutorul megohmetrelor pot preveni formarea arcurilor electrice, dar si deteriorarea intregului sistem.

4. Multimetre digitale. Acestea sunt printre cele mai folosite instrumente de masura, datorita versatilitatii lor, fiind compatibile cu un numar foarte mare de aplicatii. Multimetrele digitale le permit specialistilor sa masoare tensiunea continua sau alternativa (masurata in volti), intensitatea continua sau alternativa (masurata in amperi) si rezistenta electrica (masurata in ohmi). Totodata, modelele mai noi si mai performante permit chiar si testarea functionalitatii diodelor semiconductoare si a tranzistoarelor bipolare.

5. Clesti de curent. Clestii de curent sunt utilizati la testarea firelor compacte si inguste, a panourilor greu accesibile si a conductorilor mari. Deoarece modelele disponibile in oferta Ronexprim realizeaza masuratori silentioase si de mare acuratete, aceste instrumente de masura reprezinta alegerea ideala in cazul unei utilizari intense.

Pe langa toate aceste instrumente de masura, in oferta Ronexprim se regasesc si automatizari IR, analizoare de baterii, echipamente de proces, de mediu, HVAC si de metrologie, telemetre laser, nivele laser si testere pentru aparatura medicala, aliniere si vibratii. Toate acestea provin de la branduri cunoscute la nivel international, printre care Fluke, Keysight si Sonel. Totodata, Ronexprim este angrenata si in dezvoltarea profesionistilor romani din domeniile tehnice, prin training-urile, seminariile si programele pe care le ofera.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ronexprim

Comentarii

Cauta

Categorii populare