Comunicate de Afaceri

Confort sporit pentru operatorii de electrostivuitoare Crown

Așa cum ne-am obișnuit echipamentele Crown ne ajută să facem față provocărilor din intralogistică și să sporim productivitatea. Surpriza pe care o propun inginerii de la Crown vine, de această dată, să aducă un plus confortului operatorului.

În varianta de echipare cu leviere fingertip electrostivuitoarele Crown din seriile FC și SC beneficiază de noua cotiera tip D4. Designul unic și adaptabilitatea oferă operatorilor capacitatea de a oțtine mai mult cu un efort minim. Fiind extrem de ergonomică, suprafața de sprijin este mai mare, confortul operatorului maxim iar poziția generală mai bună.

Fără să exagerăm, putem spune că această cotieră, combinată cu scaunul de operator, oferă o experiență de manevrare a utilajului similară cu cea pe care o întâlnim în automobilele premium. Posibilitatea de reglaj cu o singură mână în sus și în jos, în față și în spate, duce la eliminarea unghiului descendent, iar poziția de șezut a operatorului este mai corectă, verticală.

Această cotieră include și un buton de claxon iar fosta cutie de depozitare a fost înlocuită cu un organizator cu buzunar care poate fi poziționat liber pe puntea scaunului.

Electrostivuitoarele din seria FC și SC sunt două familii de stivuitoare electrice performante, dotate cu tehnologie Crown Access 1-2-3 și sistem de frânare e-GEN care permite frână de motor. Pentru service-ul simplu și rapid al bateriei de acumulatori, electrostivuitorul SC 6000 oferă acces pe deasupra al bateriei, plus opțiuni de scoatere pe deasupra și prin lateral. Sistemul unic de transfer al bateriilor (BTS 1000) permite ca bateria să poată fi schimbată rapid de către o singură persoană, asigurându-se astfel o continuitate a utilizării ca în cazul electrostivuitoarelor cu baterie Li-Ion - dar la o fracțiune de cost față de acestea.

Utilajele pentru intralogistică de la Crown sunt distribuite în România de către Util SPC, cel mai mare dealer de stivuitoare noi din sudul țării, cu afaceri de peste 50 milioane RON la nivelul anului 2019.

Reprezentanții Util SPC sunt încrezători că noua cotieră tip D4 va spori productivitatea prin confortul oferit operatorului.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Andamira Prestcom

Comentarii

Cauta

Categorii populare