Comunicate de Afaceri

Cum sa aranjezi un birou in stil Feng Shui? Afla acum regulile de baza

Energia Feng Shui devine din ce in ce mai populara si oamenii incep sa adopte regulile de acest tip, nu doar pentru casele personale ci si pentru birou. Daca o luam asa, cu ce poate strica amenajarea unui birou dupa reguli Feng Shui?

Hai sa aruncam o privire peste cateva sfaturi ce iti pot parea interesante.

Care sunt cele mai importante aspecte care conteaza la alegerea unui birou?

Nu ajunge ca doar spatiul de birou sa fie aranjat conform regulilor Feng Shui, ci si biroul efectiv la care lucrezi zi de zi. Ce conteaza atunci cand alegi biroul ideal pentru tine sau angajatii tai este forma, materialul si culoarea. Vom vorbi despre fiecare dintre aceste aspecte in parte, astfel ca tu sa faci alegerea cea mai „zen”:

  1. Materialul de birou

Sunt atatea birouri pe piata, din diferite materiale, fiecare potrivindu-se cel mai bine la un anumit tip de design. Multe spatii business adopta sticla ca fiind materialul predominant, insa cand vine vorba de birouri, cea mai Feng Shui alegere ar fi un birou din lemn. De ce? Pentru ca astfel poti aduce energia naturala in spatiul tau de lucru.

De ce nu recomandam un birou din sticla pentru mentinerea echilibrului Feng Shui? Deoarece nu este destul de solid (spiritual vorbind) si ii lipseste balanta, energia se misca mult prea rapid. Totusi, daca deja ai un birou din sticla la lucru, nu e o problema foarte mare, deoarece poti compensa prin mai multe plante inalte si verzi pentru un surplus de energie.

Un birou din metal poate reprezenta o varianta mai aparte ce sugereaza precizie si claritate. In cazul in care acest material este preferatul tau pentru un birou si elementul tau este apa sau metal, este perfect.

  1. Care este forma optima?

Indiferent de forma biroului ales, nu iti face griji deoarece poti sa o scoti la capat cu energiile pozitive FengShui. Alegand o forma clasica dreptunghiulara de birou, alegi expansiunea, cresterea. Cu o forma mai aparte, ce nu poate fi caracterizata prin formele clasice, alegi creativitatea si un flux constant de energie revigoranta. Cea mai putin ideala forma pentru un birou este cea rotunda sau ovala. Un birou patrat nu transmite cele mai pozitive energii Feng Shui, insa poate fi varianta potrivita pentru o persoana care are dificultati de concentrare.

  1. Culoarea ideala

Culoarea este un element important in Feng Shui, deoarece este printre cele mai usor si rapid de implementat/schimbat. Cand vine vorba de biroul ideal, maroul este culoarea care transmite ideea de confort si familiaritate. Alegand un birou negru vei da dovada de gandire independenta si concentrare. Biroul alb reflecta claritatea si disciplina, insa in unele cazuri poate stoarce usor energia din tine. Un birou verde poate fi varianta potrivita pentru un job creativ unde ai nevoie constant de energie revitalizanta.

De unde poti achizitiona mobila potrivita pentru un astfel de spatiu?

Sunt multe reguli de Feng Shui pe care le poti implementa, nu doar la un birou ales ci la intregul spatiu de lucru. Indiferent de ce material, forma sau culoare ai alege, poti gasi biroul perfect pentru linia ta de lucru de aici si chiar il poti combina cu alte elemente pentru spatiul tau de lucru, pentru a pune in valoare cele mai bune energii Feng Shui!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare