Comunicate de Afaceri

De ce sa externalizati serviciile de curatenie birouri si curatenie hale industriale?

Pe fondul pandemiei actuale, din ce in ce mai multe companii au ales sa externalizare serviciile de curatenie birouri si cele de curatenie hale industriale, ceea ce a dus, in majoritatea cazurilor, la o imbunatatire majora a mediului intern. Aceasta miscare a fost vazuta drept o decizie strategica care nu numai ca implica o economie semnificativa de resurse, dar permite si ca procesul de curatenie sa fie delegat unor profesionisti specializati in a raspunde unor nevoi imediate si fundamentale. Pe scurt: o solutie cu care toata lumea castiga.

Interior Cleaning Services, firma de curatenie in Bucuresti si Ilfov cu o istorie bogata in acest domeniu, vorbeste despre beneficiile externalizarii serviciilor de curatenie birouri si hale industriale, mai ales in contextul actual de sanatate globala.

Care sunt beneficiile externalizarii serviciilor de curatenie birouri si curatenie hale industriale?

Pentru a putea discuta mai concret, externalizarea serviciilor de curatenie din mediul business implica urmatoarele beneficii:

Rezultate profesionale

Prin externalizarea serviciului de curatenie birouri si curatenie hale industriale, o firma de curatenie profesionala va imbunatati calitatea serviciului. Personal dedicat, echipament profesional, planificare detaliata a sarcinilor de curatenie ... la nivel de serviciu, totul va fi un real avantaj.

Flexibilitate sporita

Prin contractarea unei firme de curatenie profesionale va veti putea bucura de flexibilitate sporita atunci cand vine vorba despre orar. Spre exemplu, in mediul birourilor, echipa de curatenie birouri poate efectua sarcinile inainte de venirea sau dupa plecarea angajatilor pentru a nu perturba activitatea acestora.

Intr-o hala industriala cu program 24 /7, o firma de curatenie poate sa vina sa isi desfasoare serviciile de curatenie inainte de schimbul intre ture pentru a se asigura ca fiecare angajat va avea parte de un mediul curat si dezinfectat. 

Economie financiara

Prin contactarea unui firme de curatenie, angajatorul va plati strict pentru serviciile primite si nu pentru o serie de salarii integrale ale angajatilor contractului. In plus, nu se vor mai cheltui bani cu uniforme, produse de curatare sau echipamente specializate. Realizand un calcul integral, se va putea observa ca externalizarea serviciilor de curatenie birouri si a serviciilor de curatenie hale industriale este mult mai ieftina si mai eficienta pentru mediul business. 

Disponibilitate mai mare a personalului

Atunci cand alegeti sa lucrati cu o firma de curatenie nu va mai trebui sa va faceti griji cu privire la vacante, boli, concedii de boala sau alte probleme similare, inevitabile intr-un personal angajat. Firma de curatenie pe care o alegeti se va asigura ca veti avea de fiecare data o echipa de profesionisti care va sa curete si dezinfecteze eficient mediul interior al companiei.

Productivitate crescuta

Un serviciu mai bun de curatare implica un birou in conditii mai bune - fara murdarie, ordonat, fara mirosuri rele, cu aer de calitate - ceea ce, dupa cum am vazut, are ca rezultat imediat productivitate crescuta in randul angajatilor si un mediu mai sanatos.

Nu ezitati: externalizarea serviciilor de curatenie birouri sau curatenie hale industriale ale companiei dvs. este o decizie care va va aduce beneficii semnificative si fara costuri sau probleme suplimentare. De fapt, scopul este tocmai acela: salvare - economisiti bani, timp, griji si energie. Deci, va puteti dedica la ceea ce conteaza cu adevarat pentru dvs.: afacerea dvs.

Contactati firma de curatenie Interior Cleaning Services si descoperiti, fara obligatie, cum puteti duce serviciul de curatenie al afacerii dvs. la un nou nivel. Sunati la nr. de telefon 0756 821 812, completati formularul de pe site sau trimiteti un email la adresa office@urgentcurat.com si incepeti sa investiti in afacerea dvs.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare