Comunicate de Afaceri

Gama de stivuitoare Hangcha în România prin Util SPC

Util SPC, unul dintre liderii pieței de echipamente de intralogistică din România - o piață care conține ofertanții de motostivuitoare, electrostivuitoare, VNA-uri, reach-trucks și transpalete - anunță includerea oficială în portofoliul propriu de produse a unui nou producător de top: Hangcha. În România, echipamentele Hangcha vor fi disponibile astfel prin intermediul unui furnizor din top 5 furnizori de echipamente de intralogistică.

Hangcha se alătură astfel celorlalte mărci distribuite de Util SPC: Crown și Hyundai. Prin includerea constructorului chinez în portofoliul său, Util SPC devine astfel primul furnizor specializat care acoperă complet piața de utilaje de intralogistică atât din perspectiva calității, cât și a așteptărilor reale ale clienților. Prin Crown, clienții au acces la niște echipamente premium, de înalt nivel tehnologic, produse în Germania. Hyundai oferă stivuitoare rezistente la cele mai dificile sarcini și condiții de lucru, în timp ce Hangcha sunt echipamente cu un preț mai mic, dar care fac față cu succes unor sarcini fără un nivel de complexitate deosebit. Stivuitoarele Hangcha sunt perfect compatibile cu Stage V, cel mai recent standard de emisii de carbon cerut de Comisia Europeană pentru acest tip de utilaje.

Hangcha Group Ltd. este producătorul și exportatorul numărul 1 din China. Conform revistei MMH (Modern Material Handling), Hangcha este a opta companie din lume din punctul de vedere al volumului de vânzări, volum care reprezintă 7% din totalul la nivel global în segmentul de vehicule industriale. În România Util SPC va distribui motostivuitoare diesel și GPL, stivuitoare electrice cu acumulatori li-ion și transpalete electrice. Un punct forte în oferta Hangcha îl reprezintă stivuitoarele de teren accidentat, special concepute pentru lucrul în afara spațiilor de depozitare, adică în medii dificile precum șantierele și exploatările forestiere.

În acest moment mai sunt și alți furnizori de stivuitoare Hangcha, dar principal avantaj pe care îl aduce în piață Util SPC provine din faptul că firma dispune de centre de service în toată România și de o echipă de peste 30 de tehnicieni bine pregătiți, gata să intervină la solicitările clienților. După cifra de afaceri Util SPC este în acest moment al 5-lea furnizor de echipamente de intralogistică din România. Compania a înregistrat în 2020 afaceri de peste 60 milioane RON.

Accesați gama completă de echipamente Hangcha disponibile în România la adresa  www.utilspc.ro/echipamente-hangcha/ sau sunați la 0246 210 610.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Andamira Prestcom

Comentarii

Cauta

Categorii populare