Comunicate de Afaceri

Germanwings va recomanda un nou eveniment - Festivalul de Bere Cannstatt

Fiind considerat un targ de toamna, acest festival este al doilea eveniment de acest gen din Germania, dupa Oktoberfest din Munchen. Alaturi de milioane de turisti, localnicii sarbatoresc venirea toamnei, intre 25 septembrie si 11 octombrie 2009, in cadrul unuia dintre cele mai frumoase si mari festivaluri de bere din lume.

Ceremonia de deschidere este sustinuta de primarul orasului Stuttgart. In fiecare an, evenimentul incepe in ultima vineri din septembrie si dureaza 17 zile.

Simbolul festivalului este o coloana decorata cu fructe, inalta de 24 de metri, ce reprezinta punctul central si baza festivalului, reamintindu-le tuturor ca tanara regina Katharina si sotul ei regele Wilhelm I le-au daruit-o localnicilor la sfarsitul foametei din anul 1818.

Festivalul ofera o mare varietate de atractii, de la rollercoastere, carusele si tot felul de alte distractii specifice unui targ. Unul dintre punctele de interes in cadrul festivalului Cannstatt este cea mai mare roata mobila care are un diametru de 60m

Orasul Stuttgart dateaza inca din secolul 10, numele lui insemnand o versiune moderna a ceea ce inseamna Stutengarten. In prezent, Stuttgart este al 6-lea oras in Germania si este binecunoscut pentru industria auto – Porsche si Mercedes-Benz, cu birourile centrale si chiar muzee in Stuttgart.

***

Germanwings este una dintre cele mai de succes linii aeriene low-cost din Europa.
Linia aeriana opereaza zboruri catre peste 70 de destinatii din Europa, de pe 5 aeroporturi germane: Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schonefeld, Hamburg si Dortmund. Germanwings are o flota de 27 de avioane noi de tipul Airbus A319. Zborurile pot fi rezervate pe site-ul companiei, www.Germanwings.com.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare