Comunicate de Afaceri

Interior Cleaning Services ofera servicii de spalare mochete si covoare pentru mediul business si mediul privat

De multe ori se considera faptul ca este timpul sa le curatati numai atunci cand se vad pete suspecte pe suprafata lor. In realitate, covoarele necesita curatare cel putin o data la fiecare 12 / 18 luni, uneori chiar mai des, in functie de ceea ce este declarat pe eticheta produsului si de traficul carora sunt supuse.

Expertii de la Interior Cleaning Services, echipa specializata in procesul de curatenie business si la domiciliu, inclusiv in serviciul de spalat mochete si covoare, sfatuiesc persoanele sa spele covoarele si mochetele cu regularitate, atat in mediul business, cat si in cel de la domiciliu pentru o mai buna igiena, mai ales acum in pandemie.

Pandemia creste frecventa de spalare a covoarelor si mochetelor

Pandemia i-a dus pe multi oameni din birouri in propriile case atunci cand vine vorba despre munca, ceea ce inseamna automat ca timpul petrecut in casa a crescut substantial, iar covoarele sau mochetele se murdaresc mai rapid. Conform specialistilor, este esential ca persoanele care au trecut de la munca la birou la munca de acasa sa aiba o frecventa mai mare de spalare a covoarelor si mochete, mai ales daca au animale de companie sau copii.

„In pandemie, chiar si copii au trecut la invatarea online, ceea ce inseamna ca locuintele sunt mai populate ca niciodata. Astfel, covoarele sau mochetele strang mai multa murdarie, alaturi de virusi, bacterii, acarieni si uneori chiar molii in interiorul tesaturii, iar acest lucru creste gradul de frecventa al spalarii acestor tipuri de suprafete.” – declara un reprezentant Interior Cleaning Services.

In mediul business, spalarea mochetelor si a covoarelor este esentiala pentru sanatatea angajatilor, pentru ca, fata de propriile locuinte, in mediul business angajatii stau tot timpul incaltati cu incaltaminte de exterior.

„In mediul business, mochetele sunt pline de acarieni, virusi, bacterii si alergeni, care sunt purtati din mediul exterior in interior pe talpa incaltamintei. Spalarea si igienizarea acestora trebuie facuta in mod frecvent, atat pentru buna sanatate a angajatilor cat si pentru designul interior al respectivului business care este foarte important. In plus, in perioadele ploioase apa de pe incaltaminte se impregneaza in mocheta si acest lucru duce la un miros urat si la probleme respiratorii, fapt ce scade productivitatea.” – declara un reprezentant Interior Cleaning Services.

Pentru a crea un mediu sigur atat in case cat si in birouri, spalarea mochetelor si a covoarelor este esentiala. Datorita aparaturii de specialitate, expertii Interior Cleaning Services nu doar ca spala mochetele si covoarele in profunzime, dar le si dezinfecteaza si igienizeaza.

„Oferim servicii complete de spalare mochete si covoare atat in birouri cat si la domiciliu. Dispunem de aparatura de ultima generatie care spala si aspira profund mochetele si covoarele pentru a crea un mediu sigur. In plus, avem produse de curatat bio astfel incat sa cream un mediu sigur, stabil, curat si igienizat.” - declara un reprezentant Urgent Curat.

Contact:

Telefon: 0756 821 812

Website: https://urgentcurat.com/spalare-mocheta-canapele-saltele.html

E-mail: office@urgentcurat.com

Adresa: Bucuresti, Str Grauntelui, nr 26, sector 1, 012648, Romania

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare